Menu
BVO logo

Gecertificeerde trainingsprogramma’s

Als grondleggers van het trainingsvak in Nederland zien wij het als onze belangrijke taak trainingsprogramma’s en methodieken continu te verbeteren. Waardevoller te maken. Voor individu en organisatie. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we als eerste trainingsbureau in Nederland gecertificeerde trainingsprogramma’s kunnen introduceren. Met een gecertificeerd trainingsprogramma behaal je niet alleen een waardevol diploma, maar ook een certificaat dat mogelijk ingebracht kan worden als vrijstelling in een erkende opleiding van NCOI Opleidingen. Opnieuw een mooie onderstreping van de toegevoegde waarde van goede interpersoonlijke vaardigheden.

 

De gecertificeerde trainingsprogramma’s van Boertien Vergouwen Overduin bieden een combinatie van kwaliteitstrainingen met een afsluitend persoonlijk ontwikkelplan, binnen een afgebakend onderwerp waarin je jezelf sterk ontwikkelt. Denk daarbij aan bijvoorbeeld programma’s op het gebied van leiderschap, management en leidinggeven, salesmanagement of persoonlijke effectiviteit. De combinatie van ingrediënten werkt als een krachtig geheel voor jouw persoonlijke performance en jouw perspectief. Je ontvangt, als bewijs dat je het programma met goed gevolg hebt doorlopen, een waardevol diploma. Daarnaast krijg je een certificaat van NCOI Opleidingen, waarmee je, indien gewenst, verder kunt studeren op jouw niveau. In een tijd waarin de arbeidsmarkt flexibeler en transparanter wordt, maakt Boertien Vergouwen Overduin zichtbaar wat jij aan kwaliteiten hebt ontwikkeld op basis van deze programma’s. Zo vergroot je de waarde van je CV en toon je direct je learning agility aan!

MBO, HBO en Masterniveau

Boertien Vergouwen Overduin biedt gecertificeerde programma’s op MBO-, HBO- en zelfs Masterniveau. Onderwerpen van de programma’s zijn speciaal geselecteerd op hun waarde voor je dagelijkse, succesvolle praktijk. Daardoor ga je vanaf de start praktijkgericht met de kern aan de slag. Boertien Vergouwen Overduin biedt deze programma’s aan op diverse niveaus, zodat je altijd aan de slag kunt met je persoonlijke vaardigheden op jouw niveau.  Vanwege de diepgang van het programma versterk je niet alleen je inzicht, maar kun je het resultaat mogelijk ook inbrengen in een erkende vervolgopleiding MBO, HBO of Master.

Vrijstelling

Je kunt het certificaat als resultaat van het programma mogelijk inbrengen in een vervolgopleiding bij NCOI Opleidingen, de grootste opleider voor werkenden in Nederland, en dus verder studeren op jouw niveau. Ben je toelaatbaar tot de opleiding, dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor een gedeelte van het praktijkdeel of dat deel waarin softskills aan de orde komen.

Maatwerk

Ook voor toepassingen binnen organisaties is het mogelijk om de gecertificeerde programma’s in te zetten. Daarmee doorlopen medewerkers niet alleen een trainingsprogramma van hoge kwaliteit, maar ronden ze het bovendien af met een HBO-certificaat.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?