Podcasts

Om te luisteren, actueel & overal.

Inspiratie

Ben jij benieuwd hoe je meer eigenaarschap kunt creëren bij je medewerkers? Of wat we je kunnen meegeven over de 7 vinkjes van Joris Luyendijk? Dan ben je bij onze podcasts aan het juiste adres. Luister je mee?

Podcast over (onbewuste) vooroordelen en inclusie met Martin van der Groep - deel 1

Interview met onze directeur Martin van der Groep over (onbewuste) vooroordelen en inclusie. Want hoe ga je om met verschillen? En hoe zorg je dat jouw organisatie divers en inclusief is? Benieuwd naar het interview? Luister dan hier de gehele podcast.

Podcast over (onbewuste) vooroordelen en inclusie met Martin van der Groep - deel 2

Deel 2 van het interview met onze directeur Martin van der Groep over (onbewuste) vooroordelen en inclusie. Over het borgen en maken van beleid om vooroordelen uit te sluiten of verminderen. En over inclusief werkgeverschap. Het gehele interview luister je hier.

Podcast Meer eigenaarschap bij je medewerkers

Meer eigenaarschap bij je medewerkers? Onze Aleid Erbrink is in deze podcast samen met Peter van den Hout in gesprek over eigenaarschap bij medewerkers. Nieuwsgierig? Luister dan hier de gehele aflevering van Masters in Management van Skillstown, dé podcast voor leiders en managers.

Podcast Over de 7 vinkjes van het leiderschap

Komt dat horen! Onze Aleid Erbrink is samen met Peter van den Hout in gesprek over de 7 vinkjes geïnspireerd op Joris Luyendijk. Beluister hier de gehele aflevering van Masters in Management van SkillsTown, dé podcast voor leiders en managers.