Ontdek de nieuwe podcast van BVO: Lift up!

Welke kennis wil jij naar een hoger niveau tillen? Tijdens de Lift up! podcast kom je alles te weten over leren, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Samen met host Aleid Erbrink maak je kennis met diverse experts uit het veld. Stap mee de lift in en ga de hoogte (of diepte) in met actuele thema’s – van personal branding tot strategisch leiderschap. Met welke kennis stap jij uit op de top floor?

Blijf op de hoogte

Wil jij meer weten over aankomende podcasts, gasten en onderwerpen? Schrijf je dan in voor de Lift up! nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van de podcast en ontvang de laatste afleveringen als eerste. Elke drie weken komt er een nieuwe aflevering online.

Een leven lang leren met host Aleid Erbrink

Aleid werkt al jaren als programmamanager, trainer en consultant bij BVO. In haar loopbaan stopt zij haar energie graag in het creëren van een meer lerende cultuur in organisaties. Met haar kennis en kunde zorgt ze bij Lift up! in elk gesprek voor nieuwe inspiratie en interessante perspectieven.

Luister naar Lift up!

De podcasts van Lift up! staan nog even aan de grond. Blijf op de hoogte, want vanaf 1 oktober kun je hier de eerste aflevering beluisteren!

Zet de volgende stap!

Ben je geïnspireerd geraakt door Lift up! en wil je jouw nieuwe kennis graag in de praktijk brengen? Bekijk dan onze trainingen.

Bekijk onze trainingen