Training
5 dagen
Dag
Er vindt reflectie plaats op je eigen projectervaring en je theoretische basis wordt uitgebreid tot het vereiste niveau volgens de richtlijnen van IPMA C. Om de kwaliteit hoog te houden hebben we deze training laten accrediteren door IPMA-NL. Onder meer de opbouw, trainers en het lesmateriaal zijn beoordeeld. Op basis hiervan en feedback hebben we de training aangescherpt. Deze training heeft daarmee nu het IPMA Keurmerk. Deze training wordt verzorgd door onze businesspartner Computrain, al meer dan 40 jaar de toonaangevende IT-praktijkopleider in Nederland.
Je bent een ervaren projectleider of projectmanager en je wilt IPMA C-gecertificeerd worden.
Gedurende de training worden theoretische presentaties afgewisseld met groepsopdrachten, literatuurstudies, intervisies, rollenspelen en simulaties.
Voor de training en het theorie-examen wordt de volgende voorkennis aanbevolen: Kennis op het niveau van de training IPMA D Project Management en in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar praktijkervaring met projectmanagement. Indien je ook het IPMA C assessment wilt behalen, en daarmee het volledige IPMA C-certificaat, is deze kennis en ervaring vereist.
Je kunt de training klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
Je ontvangt het deelnamecertificaat ‘IPMA C Project Management’. Deze training bereidt je voor op het officiële theorie-examen IPMA C theorie volgens ICB4. Dit examen is niet bij de training inbegrepen. Voor het IPMA C assessment zijn specifieke toelatingseisen. Omdat die erg specifiek zijn, raden wij je aan deze goed door te lezen op www.ipmacertificeren.nl.
Eventuele aanvullende kosten
Naast de aangegeven kosten kan er in de loop van je studie sprake zijn van eventuele aanvullende kosten. Of je te maken krijgt met deze kosten is afhankelijk van je studiebehoefte. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra examenbegeleiding of het maken van een herexamen wanneer je niet in een keer slaagt. Het menu met extra mogelijkheden en de bijbehorende kosten vind je hier en in de online leeromgeving e-Connect, waar je na de inschrijfbevestiging toegang toe hebt.
STAP-budget
Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor het STAP-budget. Bij de start van een nieuwe aanvraagperiode kun je om 10:00 uur bij het UWV je budget aanvragen. Dit kan per persoon één keer per jaar. Met het STAP-budget ontvang je maximaal € 1.000,- subsidie op je training of opleiding. Het budget van het kabinet wordt dit jaar verdeeld over 5 aanvraagtermijnen. Op onze speciale informatiepagina lees je alles over het STAP-budget.
Btw
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.