Brochure downloaden

Financieel Management

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Financieel Management

Deze trainingen helpen je op verschillende niveaus meer inzicht te krijgen in de financiële aspecten en bedrijfseconomische processen binnen een organisatie. Lees meer

Training

 • Basiskennis Financieel management

  De perfecte training om op een prettige manier de basisbeginselen van financieel management te leren kennen. Bekijk deze praktijkgerichte training.

 • Financieel Management voor de Niet-financiële Manager

  De perfecte training voor de allround manager om direct toepasbare kennis en inzicht te krijgen in financieel-economische zaken. Bekijk deze training.

 • Financieel management voor Hoger Management

  Deze training leert je hoe je als manager sturing kunt geven aan de financiële performance van jouw organisatie. Bekijk deze training.

Trainingen Financieel Management

Of het nu gaat om een commercieel bedrijf, een non-profitorganisatie of een overheidsinstelling; uiteindelijk draait het om het geld. Komt er geen geld binnen, of wordt dit geld niet goed beheerd, dan verliest een bedrijf immers zijn bestaansrecht. Dus of je nu marketingmanager, personeelsmanager, productieleider of controller bent, kennis van financiële zaken heb je hoe dan ook nodig.

Financieel inzicht

Van financieel managers wordt verwacht dat zij verder kijken dan de financiële maandrapportage en de balans en resultatenrekening. Een goede financieel manager adviseert de directie over de financiële gevolgen van beleidsbeslissingen en treedt op als expert bij investeringsvoorstellen.

Cursus financieel management

Boertien Vergouwen Overduin biedt diverse trainingen op het gebied van financieel management, voor financiële managers en voor het hoger management. Maar ook van niet-financiële managers wordt verwacht dat zij over voldoende financieel inzicht beschikken om de organisatie te besturen, om na te denken over de strategie, opties tegen elkaar af te wegen en risico's in te schatten. Ook voor deze doelgroep biedt Boertien Vergouwen Overduin een passende training, die is toegespitst op de praktijk van alledag – joúw praktijk van alledag – zodat je direct rendement hebt van jouw trainingsinvestering. Bekijk het volledige aanbod trainingen Financieel Management.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren