Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

2 dagen - Haal meer uit deze belangrijke gesprekken
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke instrumenten voor elke manager en leidinggevende. Zowel de leidinggevende als de medewerker ervaart deze gesprekken vaak als een lastige activiteit die spanning oproept, maar ze bieden jou als leidinggevende de mogelijkheid problemen bespreekbaar te maken en op te lossen. Met deze training leer je omgaan met die spanningen en kun je deze gesprekken op een positieve en resultaatgerichte manier voeren. Deze training is een investering in jouw toekomst en die van je medewerkers.

Jouw resultaat

  • Je voert op een professionele manier functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Je kent de betekenis van de waarde van dit belangrijke instrument
  • Je plaatst de gesprekken in de context van competentiemanagement
  • Je hebt geoefend met praktische, lastige situaties, zoals confronteren

Voor wie

Je bent leidinggevende of P&O’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Aanpak

Met deze persoonsgerichte training leer je om op een goede manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. De trainer richt zich op jouw leerdoelen, die jij voor het begin van de training hebt aangegeven. Je sluit de training af met een persoonlijk actieplan, zodat je wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in praktijk gaat brengen. Dankzij deze unieke en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van veranderingen die blijven. Je leert écht anders je gesprekken in te gaan.

High Impact Performance

Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. Zij helpen je om jouw vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de High Impact Performance-aanpak. Dat is een veilige én confronterende trainingsmethode die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van jouw handelen en gedrag. En dat doen we zo praktijkgericht, dat jij jouw leerdoelen behaalt en op een positieve manier functionerings- en beoordelingsgesprekken voert.

Waardering

8,5

Gerelateerde trainingen

  • Coachend Leidinggeven
  • Feedback Geven en Ontvangen
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

  • Vastleggen leerdoelen
  • Persoonlijke ontwikkelvraag

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

  • Verschil tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • De beoordelingscyclus
  • Doelstellingen en performance
  • Relatie met competentiemanagement

Beoordelen van gedrag

  • Zorgvuldige oordeelsvorming
  • Gedragskenmerken
  • Beoordelen vanuit SMART doelstellingen
  • STAR-methodiek

Gesprekstechnieken

  • De gespreksstructuur
  • Luisteren en samenvatten
  • Feedback geven en ontvangen
  • Confronteren

Omgaan met lastige situaties

  • Problemen herkennen en oplossen
  • De negatieve beoordeling
  • Omgaan met weerstand en emoties
  • Gesprek afronden met afspraken

Persoonlijk ontwikkelplan

  • Vastleggen ontwikkelstappen
  • Persoonlijk actieplan
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Planning

  • 11 en 25 oktober 2018
  • 3 en 17 december 2018
  • 6 en 20 februari 2019
  • 9 en 23 april 2019
  • 14 en 28 juni 2019
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.190,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 75,-
Locatiekosten
€ 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.383,50


Locatie- en arrangementskosten
Boertien Vergouwen Overduin regelt voor jou een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs
Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
8.1

Gemiddelde beoordeling training

Uit 7 ervaringen

8

Review

ANONIEM

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Prima training, als gezegd mag iedereen aan bod qua oefenen. De trainer geef ik een 9.

9

Review

ANONIEM

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Een goede training die je handvaten geeft voor het voeren van effectieve functioneringsgesprekken. De trainer geef ik een 8.

8

Review

ANONIEM

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Prima, heeft veel toegevoegde waarde voor mij als (beginnend) leidinggevende. De trainer geef ik een 9.

7

Review

RUBEN DELVER

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Kort en krachtige training! Graag meer tijd voor de praktische cases. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 9.

8

Review

ANONIEM

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

De training helpt me in mijn voorbereiding en ook om dit met collega's te delen. De trainer geef ik een 8.

9

Review

ANONIEM

Op woensdag 9 december 2015, 14:21 uur

Vanwege de kleine groep en de vooral behandleing van verschillende onderdelen uit de praktijk is de training erg nuttig geweest.

8

Review

CHRIS GORDON

Op woensdag 9 december 2015, 14:51 uur

Goed georganiseerd, goede structuur. Fijn om ervaring te kunnen krijgen in een beoordelingsgesprek te kunnen voeren.

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/afbeeldingen-mobile2.png?ext=.png

Trainers met gemiddelde waardering van 8,7


Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren.

 
Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren. Trainers van Boertien Vergouwen Overduin gaan namelijk nooit op de automatische piloot, maar spelen in op jouw persoonlijke leerbehoeften. Daarbij hanteren zij de allernieuwste, wetenschappelijk beproefde trainingstechnieken. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/afbeeldingen-mobile2.png?ext=.png

Trainers met gemiddelde waardering van 8,7


Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren.

 
Het beste uit jezelf halen. Dat kun jij ook, want onze trainers weten jou daartoe als geen ander te inspireren en motiveren. Trainers van Boertien Vergouwen Overduin gaan namelijk nooit op de automatische piloot, maar spelen in op jouw persoonlijke leerbehoeften. Daarbij hanteren zij de allernieuwste, wetenschappelijk beproefde trainingstechnieken. Zo ervaar jij elke training als een training op maat.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/banners/home-desktop-min.jpg?ext=.jpg

Innovatieve praktijkgerichte aanpak


Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/banners/home-desktop-min.jpg?ext=.jpg

Innovatieve praktijkgerichte aanpak


Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Ons uitgangspunt is leren op de werkplek. Voor jou betekent dat dat wij je stimuleren de geleerde vaardigheden direct toe te passen in je werksituatie.
 
Wij baseren onze aanpak op recente wetenschappelijke inzichten. Als vernieuwers van het vak vertalen wij die inzichten voortdurend naar praktijkgerichte trainingstechnieken, die ook echt bijdragen aan de effectiviteit van onze trainingen. Hoe we dat doen? Door de unieke combinatie van performancegerichtheid, blended learning, brain-based learning en learning agility.

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 695 62 00

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/bvo/media/teasers/u1700.png?ext=.png

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/bvo-gids-mock-up-132x220.png?ext=.png

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.
|
Of neem direct contact met ons op:

Of neem direct contact met ons op:
 035 695 62 00

https://ncoiplatform2-tst.azureedge.net/static/media/bvo/media/teasers/u1700.png?ext=.png

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/bvo/media/teasers/bvo-gids-mock-up-132x220.png?ext=.png