Menu
BVO logo

Onze samenwerkingspartners

Over ons

Wij zijn onderdeel van de Salta Group. Voor een optimaal resultaat voor jou en jouw organisatie werken we samen met diverse opleidingspartners die elk hun eigen expertise hebben. 

Bundeling van krachten

Boertien Vergouwen Overduin maakt deel uit van Salta Group. Hierdoor werken we samen met meer dan 12 opleidingspartners die elk een eigen expertise hebben. Variërend van geaccrediteerde voltijdsopleidingen (MBO t/m Masterniveau) tot vakspecialistische deeltijdopleidingen (ICT t/m openbaar bestuur). Zo kunnen we voor al jouw leervragen onze krachten bundelen en een optimale training samenstellen. Verder werken we voor een
optimaal resultaat samen met een geselecteerd aantal externe partners:

Act Inc.
Om de impact van de training te vergroten, zetten wij in veel trainingen professionele trainingsacteurs in. Dankzij hun theaterroots en ruime ervaring, maken zij de trainingen inspirerend en dus nog effectiever.

Birkman
De Birkman®-methode is een krachtig instrument dat het zelfinzicht wezenlijk verdiept en persoonlijke ontwikkeling een boost geeft. Op basis van een uitgebreide vragenlijst ontvang je een uitgebreide en onafhankelijke rapportage. Voor trainingen waarin wij de Birkmanmethode inzetten werken wij uitsluitend met Birkmangecertificeerde trainers. Lees meer over de Birkman®-methode

Assessio
Deze online assessmenten analysetool helpt jou je talenten herkennen en geeft jou, op basis van wetenschappelijke psychologische kennis, tips over hoe je jouw talenten nog beter kunt benutten. Deze inzichten vormen het vertrekpunt voor de training die je gaat volgen.
 
ICA
We werken samen met de Young Professionalorganisaties van de top 50 van Nederlandse werkgevers, verenigd in de Inter Company Association (ICA). Met hen bespreken we huidige ontwikkelingen op het gebied van leiderschap in relatie tot de leiders van morgen.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?