Menu
BVO logo

Starten in september

Iedereen heeft toch herinneringen aan het begin van een nieuw schooljaar? Het spannende, energieke gevoel van een frisse start, vol met mogelijkheden en kansen tot groei. Het is een gevoel dat velen van ons koesteren, zelfs als we allang de schoolbanken hebben verruild voor een kantoor of bedrijf. 

Gelukkig hoef je niet fysiek terug de schoolbanken in om te kunnen blijven leren en dat energieke gevoel opnieuw te ervaren. Zoals met onze trainingen! Schrijf je deze zomer in voor een training in september en ga door met leren. Niet met een jarenlang curriculum, maar een kort en interactief trainingsprogramma. Hoe ga jij groeien in september? 

Ontwikkel jezelf na de zomer: word beter in…

Ons nieuwe aanbod

Gloednieuwe trainingen 

Wij vernieuwen ons aanbod regelmatig om bij te blijven bij de arbeidsmarkt van nu en de toekomst. Zo zijn er dit jaar weer drie nieuwe trainingen aan ons aanbod toegevoegd. Welke wil jij na de zomer volgen? 

Training Kritisch Denken 

Ontwikkel een scherpe geest en leer kritisch denken om complexe problemen op te lossen. Deze training helpt je om informatie diepgaand te analyseren, sterke argumenten te formuleren en beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op duidelijk bewijs. Verfijn je denkvaardigheden en word een expert in het doorgronden van uitdagingen. 

Bekijk de training

Training Emotioneel Intelligent Leiderschap 

Word een leider die anderen inspireert met een training die je emotionele intelligentie naar een hoger niveau tilt. Leer hoe je emotionele signalen herkent, begrijpt en gebruikt om een positieve teamdynamiek te bevorderen, conflicten op te lossen en een omgeving van samenwerking en respect te creëren.

Bekijk de training

Training Zakelijk Tekenen 

Maak informatie levendig en begrijpelijk door zakelijk tekenen. Deze training biedt je de tools om ideeën visueel te communiceren, je boodschap helder over te brengen en je publiek te betrekken. Ontdek hoe je met eenvoudige tekeningen complexe concepten kunt vereenvoudigen en versterken. 

Bekijk de training

Ontdek onze leerlijnen 

Wil jij je van a tot z ontwikkelen in een bepaald vakgebied? Bekijk dan onze leerlijnen: unieke combinaties van trainingen om jou te helpen het vakgebied zo snel mogelijk eigen te maken. 

Je ontwikkelen in een ander vakgebied? 

Zit jouw interessegebied hier niet tussen? We hebben nog ruim 200 andere trainingen waarmee jij beter kunt worden in je werk. Bekijk al onze trainingen of gebruik onze keuzehulp en kom erachter welke training het beste bij jou past! 

Bekijk alle trainingen

Alles kan altijd beter 

Bij Boertien Vergouwen Overduin vinden we dat er altijd ruimte is voor verbetering. Jij ook? Het is namelijk vooral in deze tijd belangrijk om je te ontwikkelen, want de technologische en maatschappelijke veranderingen volgen elkaar snel op. Bij de tijd blijven in werk en privé is essentieel. Wij helpen je met het ontwikkelen van een growth mindset: het besef dat inzet en toewijding altijd zullen leiden tot verbetering. Daardoor wordt nieuwe skills aanleren blijvend makkelijker! 

Lees meer over de growth mindset

Advies nodig? 

Wil je meer weten over onze trainingen of heb je een specifieke leervraag waar je over wil sparren? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs of bel 035 – 6 956 200. We helpen je graag verder!