Menu
BVO logo

Whitepaper Waardendrives

Succesvolle verandering is waardevast

De randvoorwaarde voor een effectieve training is het op één lijn brengen van de waarden van je medewerkers met die van je organisatie. Uit onderzoek blijkt dat inzicht in deze organisatiewaarden leidt tot verandering die het verschil maakt. Kun jij jouw waarden verbinden aan die van je organisatie? 


Verbind de waarden van je medewerkers aan organisatiewaarden

Veel organisaties zijn toe aan verandering. Ze willen bijvoorbeeld effectiever werken of hun klanten nog tevredener maken. Herkenbaar? Dan weet je ook dat zulke veranderingen niet vanzelf komen. Vaak zijn er trainingen nodig om managers en medewerkers te ondersteunen in het verder ontwikkelen van hun kennis, vaardigheden en attitude. Trainingen zijn zinvolle instrumenten. Maar voor een optimaal resultaat moeten ze wel aansluiten bij het waardesysteem van de organisatie.

Een waardesysteem is een samenhangend stelsel van waarden en overtuigingen, en het daarbij passende gedrag. Mensen die er verschillende systemen op nahouden, denken verschillend over hiërarchie, leiderschap, prestaties, wijze van communiceren en veranderen. De randvoorwaarde voor een effectieve training is het op één lijn brengen van de waarden van medewerkers met de organisatiewaarden. Wil je weten hoe dat precies werkt? Download dan onze Insight over waardendrives.

Stuur mij de Insight over Waardendrives

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt van ons een e-mail met een PDF van de Insight Waardendrives.
 

Vraag onze whitepaper aan

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?