Menu
BVO logo

Webinar Leren leren op 29 april 2021

Elke dag leren, hoe mooi zou dat zijn? Dat lukt het beste als je kansen tot leren in je dagelijkse werk leert herkennen en waarderen. Als je bewust op zoek gaat naar uitdagingen. En vooral: als je jezelf toestaat met een open blik te kijken naar de dingen die anders lopen dan gepland. Zodat je die ervaringen kunt aangrijpen om te leren hoe het beter kan. Want alleen zo ontstaan briljante mislukkingen, die uiteindelijk leiden tot meer succes. Je leervermogen effectief leren benutten? Volg op 29 april ons gratis webinar.

Veilige omgeving voor briljante mislukkingen

Binnen organisaties zie je vaak dat alleen de successen worden gevierd, maar dat nog te weinig wordt stilgestaan bij wat mensen kunnen leren van wat minder goed is gelukt. Dat vinden wij zonde. Natuurlijk leer je van je successen, maar ook juist de dingen die anders lopen dan gepland bieden je een kans om te leren. Niet als doel op zich, maar als middel om het leervermogen aan te scherpen en effectiever te benutten, en dus succesvoller te worden.

Of je nu manager of medewerker bent, op donderdag 29 april staan Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen), Bas Ruyssenaars (Instituut voor Briljante Mislukkingen) en Aleid Erbrink (Boertien Vergouwen Overduin) voor je klaar. Zij reiken je praktische handvatten aan waarmee je kunt bijdragen aan een lerende organisatiecultuur die een veilige omgeving biedt voor briljante mislukkingen. Daarbij krijg je onder andere te maken met de IvBM Archetypen. Deze methodiek biedt jou een taal om effectief en vrij van waardeoordelen leerervaringen te delen.

Wat zijn jouw resultaten?
Paul, Bas en Aleid combineren praktische oefeningen met theoretische inzichten. Het webinar duurt zo’n 90 minuten en levert jou de volgende resultaten op:

  • Je hebt meer inzicht in de noodzaak van leren in de 21e eeuw. Leren draagt bij aan je werkgeluk en is nodig om relevant te blijven in de maatschappij van vandaag en morgen. Daarnaast zijn organisaties met een lerende cultuur ook aantoonbaar succesvoller.
  • Je hebt alle nodige tools in huis om zelf aan de slag kunnen met het bouwen van een lerende organisatiecultuur, zodat je meer kunt halen uit jezelf en je team.
  • Je hebt met collega’s uit je werkveld kunnen sparren over allerlei individuele en organisatievraagstukken. Dat verrijkt je netwerk en biedt nieuwe inzichten over het hoe het morgen anders en beter kan.
 

Uiteraard kun je via de chat ook jouw persoonlijke vragen stellen aan Paul, Bas en Aleid.
 
Webinar Leren leren: je leervermogen effectief benutten
Donderdag 29 april 2021 – 15.30 - 17.00 uur

Meld je gratis aan

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons via 035 - 6 956 200 of info@bvo.nl. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar.