Menu
BVO logo

Webinar Birkman Methode op 6 oktober 2020

Emotionele intelligentie, kritisch denken, communiceren en samenwerken. Dat zijn de high performance skills van vandaag en morgen. Je medewerkers hierin helpen groeien? Dat kan met de Birkman Methode. Volg op 6 oktober onze gratis online webinar over deze methode en ontdek wat je nodig hebt voor optimaal talentmanagement. Meld je hier aan.

Ga voor optimaal talentmanagement

Op dinsdag 6 oktober zitten de ervaren trainers Marcel van der Loo (Birkman.nl) en Anja Goedkoop (Boertien Vergouwen Overduin) voor je klaar. Ze nemen je mee in de achtergronden van de Birkman Methode. Dit wetenschappelijk gevalideerde en wereldwijd gerenommeerde persoonlijkheidsinstrument kan de hele employee journey mee. Het ondersteunt het selectieproces, versnelt de onboarding en zorgt voor een betere fit met de organisatie. Daarnaast draagt de methode bij aan de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker en helpt hij bij het maken van de juiste loopbaankeuzes.

Marcel en Anja vertellen je ook hoe je de Birkman Methode effectief kunt inzetten binnen je eigen organisatie. Bovendien kun je vragen stellen via de chat. De webinar duurt 45 minuten en is geheel gratis te volgen via Microsoft Teams.

Webinar Birkman Methode
Dinsdag 6 oktober 2020 – 16.00 uur

Meld je gratis aan

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons via 035 - 6 956 200 of info@bvo.nl. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar.