Menu
BVO logo

Webinar Vitaal Thuiswerken op 9 februari 2021

We doen het nu al bijna een jaar, maar thuiswerken blijft een uitdaging. Hoe bewaar je een gezonde balans tussen deadlines halen, koken en je kinderen helpen met school? Volg op 9 februari ons gratis webinar Vitaal Thuiswerken en laat je energie stromen van buik naar brein en van buik naar benen. Zo hervind je jezelf. Meld je hier aan.

Ga voor vitaliteit aan huis

Op dinsdag 9 februari zit onze ervaren trainer Madelon de Jager voor je klaar. Zij neemt je mee in een benadering van mindfulness waarin de afstemming tussen Brein, Buik en Benen centraal staat. Praktische oefeningen, die je meteen een boost aan energie geven, worden afgewisseld met theoretische verdieping. Aan de orde komen thema’s op het gebied van timemanagement (Brein), maar ook gaat Madelon uitgebreid in op allerlei bewustzijnsvraagstukken die te maken hebben met regie en eigenaarschap (Buik) en behandelt zij het lichamelijke belang van ademruimte, voeding, spanning en ontspanning (Benen).

Madelon bouwt het webinar zo op dat je de eerste stappen leert zetten om vitaal vanuit huis te werken. Zij begeleidt jou van weten naar begrijpen naar kunnen. Daarbij krijg je:

  • direct toepasbare tips voor je mentale en fysieke gezondheid;
  • oefeningen met een energiegever, die je meerdere keren per dag kunt toepassen;
  • handvatten om je prioriteiten op orde te krijgen, zowel zakelijk als privé, waardoor je meer overzicht en rust ervaart;
  • de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.
 

Na het volgen van het webinar heb je de tools in handen om effectiever én energieker vanuit huis te werken. En je zult zien: dat maakt het jongleren tussen het behalen van je deadlines, koken en je kind helpen bij die moeilijke staartdeling een stuk leuker.

Webinar Vitaal Thuiswerken
Dinsdag 9 februari 2021 – 16.00 uur

Meld je gratis aan

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons via 035 - 6 956 200 of info@bvo.nl. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar.