Menu
BVO logo

Rijksoverheid

Welkom op de inschrijfpagina voor Functie Gerelateerde Trainingen voor medewerkers van de Rijksoverheid. U vindt hier meer informatie over de trainingen die Boertien Vergouwen Overduin voor de Rijksoverheid uitvoert. Deze pagina is bedoeld voor medewerkers die niet werken met een LMS of Leer-Rijk. Alle andere medewerkers kunnen zich voor een training inschrijven via Leer-Rijk of hun eigen LMS. 

Aanbod trainingen Boertien Vergouwen Overduin 

De volgende trainingen verzorgen wij graag voor u:

Hoe meldt u zich aan? 

  1. Klik door naar de pagina van de training die u wilt volgen of waarvoor u een medewerker wilt inschrijven 
  2. Kies een datum en locatie waarop u de training wilt volgen 
  3. Vul het inschrijfformulier in door op ‘inschrijven’ te klikken 
  4. U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving zodra we uw inschrijving hebben verwerkt. Pas dan is uw inschrijving definitief 
 

Vervolg en vragen 

Voor alle trainingen geldt: rond drie weken voor aanvang van de training ontvangt u toegangsgegevens tot onze online leeromgeving (e-Connect). Daarop vindt u onder ander voorbereidingsopdrachten, de adresgegevens van de locatie en de naam van de trainer. 

Wilt u meer informatie over de planning van de trainingen dan kunt u een e-mail sturen naar rijksoverheid@bvo.nl of bellen met ons via 035-7506123. Voor inhoudelijke vragen met betrekking tot de trainingen kunt u contact opnemen met info@bvo.nl of 035-6956200. 

Maatwerk of incompany? 

Heeft u interesse in een maatwerk of InCompany traject, mail ons dan op incompany@bvo.nl of bel ons op 035-6956211.