Menu
BVO logo

Webinar Coachend leidinggeven op 26 oktober 2020

Uiteraard besteed je als leidinggevende veel tijd aan het realiseren van resultaten, zowel van jezelf als van je team. En ook hier geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Je zult moeten investeren in je mensen. En daar is coachend leidinggeven een goede manier voor. We vertellen je er alles over tijdens ons gratis webinar Coachend leidinggeven op 26 oktober.

Handvatten voor coachend leidinggeven

Tijdens dit webinar leer je alles over de uitgangspunten van coachend leidinggeven . We geven je handvatten om de balans te vinden tussen sturen op resultaten en de ontwikkeling van je mensen. Denk hierbij aan de proactiviteit van de medewerker, de langetermijnvisie op de medewerkers en het team en ontwikkelingen die effect hebben op de inzet van medewerkers.

Wat moet je doen voordat je gaat coachen? En wanneer stopt coaching eigenlijk? Op deze en andere vragen krijg je antwoord tijdens het gratis webinar. Naast theorie en de ervaring die de trainer zelf heeft als leidinggevende, komen ook de praktijk en vraagstukken van deelnemers aan BVO-trainingen aan bod in dit webinar.

Gratis webinar Coachend leidinggeven
Maandag 26 oktober 2020
16.00-16.45 uur

Meld je hier aan

Meer weten?

Heb je vragen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen via 035 - 6 956 200 of mailen naar info@bvo.nl. Onze opleidingsadviseurs zitten voor je klaar en geven je graag advies.