Menu
BVO logo

Learning agility test

Doe de test!

Je hoeft maar om je heen te kijken om het te zien: verandering is aan de orde van de dag. Dat merk je ook op je werk. Of je nu werknemer of werkgever bent, van jou wordt steeds vaker verwacht dat je snel kunt inspelen op nieuwe situaties. Hoe goed je dat kunt, zegt iets over jouw wendbaarheid. Wij noemen dat Learning Agility.

Snel aanpassen aan nieuwe situaties

Mensen met een hoge Learning Agility halen meer uit hun ervaringen, bekijken elke uitdaging met een frisse blik en kunnen beter omgaan met feedback. Aanpassen aan nieuwe situaties gaat soepeler en effectiever. En dat leidt sneller tot een hoge performance.

De 5 dimensies van Learning Agility

Learning Agility bestaat uit 5 dimensies die je los van elkaar kunt ontwikkelen en testen:

  • People Agility. Beschrijft mensen die leren van en mét anderen. Ze leren van ervaringen, geven constructieve feedback en delen veel met collega’s.
  • Results Agility. Beschrijft mensen die onder moeilijke omstandigheden resultaatgericht blijven. Ze leggen de lat hoog, zijn vol zelfvertrouwen en stralen dat ook uit naar anderen.
  • Mental Agility. Beschrijft mensen die problemen vanuit verschillende gezichtspunten benaderen en complexe situaties als uitdagend ervaren. Ze denken out-of-the-box.
  • Change Agility. Beschrijft mensen die voortdurend nieuwsgierig zijn, van experimenteren houden en op zoek gaan naar nieuwe situaties om van te leren.
  • Self-awareness. Beschrijft mensen die zelfinzicht hebben. Ze zijn reflectief ingesteld, bekijken hun eigen gedrag kritisch en willen leren hoe ze het beter kunnen doen.

Wil je weten hoe learning agile jij bent op (een of meer van) deze dimensies? Doe dan de test!

Maak een keuze uit een van de 5 dimensies van Learning Agility:

Nieuwsgierig naar meer? 

Wil je vóór of ná het doen van deze test meer weten over Learning Agility? Vraag dan onze whitepaper aan. Of bekijk onze Training Learning Agility om nog verder de diepte in te gaan.