Menu
BVO logo

Duurzaam Vitaal & Wendbaar

Nu is de tijd om je uitdaging aan te gaan, je nieuwe vaardigheid eigen te maken en nieuwe kennis op te doen

Ons werk zal, onder invloed van de toenemende robotisering en digitalisering, veranderen soms verdwijnen en verschijnen. En deze veranderingen gaan razendsnel en exponentieel. De een zal deze veranderingen als een bedreiging ervaren, de ander als kans. Nu is de tijd om je uitdaging aan te gaan, die nieuwe vaardigheid eigen te maken en die nieuwe kennis op te doen. Voor jezelf en voor jouw organisatie.

Hoe leerde Nederland in Corona tijd?
Het is een bijzondere tijd. En een bijzondere tijd vraagt om een bijzondere aanpak. Hoe kijkt Nederland tegen leren aan? Vanuit welke motivatie leert men het liefst? En is er een verschil tussen werk- en privé gerelateerd werken? In ons onderzoeksrapport vertellen we hoe Nederland leert in Corona tijd.
Nederland staat voor de uitdaging om zich op 1.5 meter met elkaar te verhouden. Het is ook een onzekere tijd want niemand weet precies hoe het ‘nieuwe normaal’ er precies uit gaat zien. Sommige in de samenleving lukt het om van deze uitdaging een kans te maken en zijn in staat nieuwe ideeën te bedenken. Ze zijn nieuwsgierig, leren graag, zetten door. Deze mensen handelen vanuit een growth mindset. Wij gunnen iedere werkende Nederlander om nog meer bewust te handelen vanuit een growth mindset. Daarom bieden we nu gratis de e learning ‘bewust handelen vanuit een growth mindset’ aan. Growth mindset. Vraag aan en leer de uitdagingen van deze tijd makkelijker aan te gaan.

Aleid neemt je mee in de theorie van Stanford professor Carol Dweck over de Fixed en de Growth Mindset. Waar mensen met een Fixed Mindset menen dat talent een vaststaand gegeven is, geloven mensen met een Growth Mindset juist in de voortdurende ontwikkeling van talent. Daarbij laten zij zich niet afschrikken door veranderingen, maar grijpen die juist aan om van te leren. Aleid biedt je inzicht in het lerende brein en de 5 leerversnellers. Zij doet met jou enkele evidence based oefeningen om je Growth Mindset te versterken en geeft je praktische tips. De workshop duurt 60 minuten en is geheel gratis te volgen

Wij organiseren geregeld interessante webinars en online workshops op verschillende thema’s zoals Growth Mindset of de Birkman-Methode. Klik hier voor een overzicht van alle sessies. Meld je gratis aan bekijk ze nog eens terug.

Meld je gratis aan
Whitepaper Learning Agility voor HR-managers
De wereld waarin we leven wordt steeds complexer en minder voorspelbaar. Hierdoor wordt een steeds groter beroep gedaan op het innovatie- en verandervermogen van mensen. Als HR-manager is het dan ook belangrijk om zicht te hebben op het leer- en veranderpotentieel van medewerkers. Lees er alles over in onze gratis whitepaper.
Vitaliteit is meer dan alleen fysiek goed in het leven staan. Ook je emotie, gedrag en sociale omgeving spelen een grote rol. Maar hoe zorg je ervoor dat lichaam en geest in evenwicht zijn? En hoe vind je een goede balans tussen je werk en privéleven? Vragen die ons tegenwoordig allemaal bezig houden. Met deze vitaliteitstraining leer je het herkennen van inefficiënt gedrag en een minder gezonde leefstijl bij jezelf en hoe je die blijvend verandert. Je vindt een betere balans in je werk en privéleven met als resultaat een opgeruimd hoofd en meer energie. Benieuwd naar tips om jouw vitaliteit op te laden?
Duurzame Inzetbaarheid
De gemiddelde leeftijd op de werkvloer zal de komende jaren alleen maar stijgen, we moeten immers langer doorwerken met z’n allen. Doordat economische en technologische veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen, moeten organisaties bovendien wendbaar blijven. Belangrijk dus dat mensen hun vaardigheden ontwikkelen, Wil jij als werkgever investeren in de vitaliteit en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als dé trainer van werkend Nederland, haken wij met vrijwel al onze trainingen en coachingstrajecten aan bij de duurzaamheidsthema’s van de overheid. Bekijk bijvoorbeeld eens onze programma’s.