Menu
BVO logo

Boost je persoonlijke effectiviteit

Haal eruit wat erin zit

Duurzame gedragsverandering en snelle persoonlijke groei. Dat wil jij natuurlijk ook. Schrijf je daarom nu in voor een onze trainingen persoonlijke effectiviteit (met actiecode ECOACH8) en krijg 8 weken e-coaching cadeau. Dankzij deze combinatie van training en e-coaching gericht op jouw eigen werkpraktijk, haal je eruit wat erin zit. Je zet kleine stappen, waardoor je sneller een duurzaam leereffect bereikt. De online coaching wordt verzorgd door Star HR, onze ervaren partner in e-coaching.

Kies jouw training of HBO Trainingsprogramma

Beter voor je belangen leren opkomen? Of nóg mooiere resultaten behalen? Volg dan een van onze trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Hiermee ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerder over te komen en succesvoller te functioneren in een omgeving die steeds hogere eisen stelt. Wat je leert kun je meteen toepassen, maar je vergroot ook je creativiteit en probleemoplossend vermogen. 

Investeren in je persoonlijke effectiviteit? Schrijf je dan vóór 30 juni 2019 in voor een training of HBO-trainingsprogramma. Vermeld actiecode ECOACH8 om te profiteren van 8 weken gratis e-coaching. Bekijk ons ruime aanbod.


Hester de Kreek
Gecertificeerd e-coach bij Star HR

"Of je nu medewerker of manager bent, ik help je graag om de beste versie van jezelf te worden. Daarbij sluit ik helemaal aan op jouw situatie, werk en wensen. Want vergeet niet: het beste project waar je aan kunt werken ben je zelf."

Simone Neeling
Product owner​

"Ondanks de digitale afstand, heb ik de e-coaching van Hester als heel prettig en toegankelijk ervaren. Ik ben mij bewust geworden van zowel mijn sterke punten als mijn belemmerende gedachten. Dit is voor mij dé basis voor persoonlijke groei."

Michael Knaapen
Manager Volmachten en Particulieren

"E-coaching staat voor mij voor verdieping van je competenties, reflectie op je eigen functioneren en flexibiliteit. Hesters oefeningen waren echt leerzaam. Ik werd voortdurend uitgedaagd om in verschillende situaties aan mijn ontwikkeling te werken."

Anouk Wortman
BI Governance

“Grootste winst voor mij is de groei in zelfbewustzijn. Ik heb er zelfs een interessante nieuwe baan aan overgehouden! Super aan e-coaching is dat je aan je opdrachten kunt werken wanneer het jou uitkomt. Gewoon vanaf je laptop thuis, of op het werk.”

E-coaching: ga verder waar de training stopt

Stel, je bent na een training zelfverzekerder en je samenwerking met anderen verloopt soepeler. Dat wil je dan natuurlijk zo houden. Sterker nog, je wilt verder gaan waar de training is gestopt. Met 8 weken gratis e-coaching helpen we je daar graag bij.

Waarom e-coaching?

De wereld digitaliseert. Je hebt steeds minder tijd, maar je moet je ook meer dan ooit blijven ontwikkelen. Met e-coaching kan dat wanneer het jou uitkomt, via je laptop of mobiel. Bovendien is deze nieuwe vorm van coaching bijzonder effectief. Doordat je schrijft heb je veel reflectiemomenten en kom je sneller tot de kern. Daarnaast zijn er meerdere contactmomenten in een kortere periode. Zo bereik je een duurzaam resultaat.   

Wil jij ook verder gaan waar de training is gestopt? Schrijf je dan vóór 30 juni 2019 in voor een van onze trainingen Persoonlijke effectiviteit en profiteer van 8 weken gratis online coaching. Vergeet niet de code ECOACH8 te gebruiken.

Meer weten?

Lees de actievoorwaarden of neem contact met ons op via 035- 695 62 00 of info@bvo.nl

Hoe werkt deze actie?

* Deze actie is van toepassing op de trainingen en HBO-trainingsprogramma’s op het gebied van Persoonlijke effectiviteit
* Kies je training en schrijf je in vóór 30 juni 2019
* Vermeld de actiecode ECOACH8 in stap 3 bij de betalingsgegevens
* De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of partnerafspraken
* Uiterlijk één week voor aanvang van de training nemen wij contact met je op om het e-coachingstraject van 8 weken met je te bespreken
 
Het e-coachingstraject is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door Hester de Kreek van Start HR, onze ervaren partner in e-coaching.

Meteen starten