• Home
  • Whitepaper Learning Agility

Whitepaper Learning Agility

De wereld waarin we leven is steeds minder voorspelbaar geworden. Veranderen is aan de orde van de dag. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op het verandervermogen van mensen. Zeker ook binnen organisaties. De huidige performance biedt geen garantie voor toekomstig succes. Als manager is het dus belangrijk om zicht te hebben op de wendbaarheid van je medewerkers, om zo beter voorbereid te zijn op de (veranderlijke) toekomst. De focus op Learning Agility biedt daarbij een zinvol perspectief.

Snel aanpassen aan nieuwe situaties

Learning Agility wordt gedefinieerd als het vermogen om onder nieuwe omstandigheden snel nieuw en effectief gedrag te ontwikkelen en toe te passen. Medewerkers met een hoge Learning Agility halen meer uit hun ervaringen, zoeken meer naar nieuwe uitdagingen en kunnen beter omgaan met feedback. Learning Agility geeft richting en versnelling aan leren. Aanpassen aan nieuwe situaties gaat soepeler en effectiever. En dat leidt sneller tot een hoge performance.

Meer weten over wat Learning Agility kan betekenen voor jou en jouw organisatie? Lees dan onze gratis Insight.

Stuur mij de Insight over Learning Agility 

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt van ons een e-mail met een PDF van de Insight Learning Agility.


Voornaam*:

Tussenvoegsel:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid in een organisatie*:

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Boertien Vergouwen Overduin. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.