• Home
  • Whitepaper Blended Learning

Whitepaper Blended Learning

Leren deed je vroeger klassikaal. Dat veranderde met de komst van internet en de ontwikkelingen in de digitale technologie. E-learning werd de norm. Maar dat viel algauw tegen. Van een beeldscherm alleen raakten mensen niet écht gemotiveerd. Nee, dan liever de oude, vertrouwde methodes, was de gedachte van trainingsprofessionals. En inmiddels denken we: digitaal waar het kan, klassikaal waar het moet. Blended learning dus.
 
Blended learning is in wezen niets anders dan het mengen van leervormen. E-learning, klassikale lessen, maar ook coaching of gewoon leren uit een boek. Het komt uiteindelijk allemaal neer op het samenstellen van de juiste mix. De perfecte blend voor een optimaal leerresultaat. Voor jou en jouw organisatie.  Wil je meer weten over blended learning? Download dan onze Insight. 

Stuur mij de Insight over Blended Learning 

Laat hier je gegevens achter en je ontvangt van ons een e-mail met een PDF van de Insight Blended Learning.


Voornaam*:

Tussenvoegsel:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Ik ben (mede) verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid in een organisatie*:

Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Boertien Vergouwen Overduin. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren