Menu
BVO logo

The show must go on!

Impressie van Masterclass Presenteren met Impact

Het was een succes, de Masterclass Presenteren met Impact. Trainer Jaco Kirchjunger en presentator Humberto Tan haalden begin december vorig jaar alles uit de kast om deelnemers een inspirerende leerervaring te bieden. Een korte impressie.
 

Schijn een lichtje op mij

Stel, je staat voor een volle zaal. Nog een paar seconden maar, dan ga je live. Maar dan ineens, bam, valt de stroom uit. Aardedonker is het. Wat doe je dan?
 
Het is een van de dilemma’s die Humberto Tan de deelnemers voorhoudt. Een van hen komt met een inventieve oplossing: betrek het publiek bij je probleem. Vraag ze om brandende aanstekers omhoog te houden, de zaklantaarnfunctie van hun mobieltjes aan te zetten.
 
Een mooie oplossing die het basisprincipe van presenteren illustreert. Wat er ook gebeurt, presenteer vooral door.  The show must go on. Altijd, nooit niet.
 

Bekijk de impressie

Benieuwd hoe deze dag is verlopen?  Bekijk dan onze korte video:


 

Meer weten?

Na het succes van de eerste editie komen wij dit jaar met de tweede editie van de Masterclass Presenteren met Impact. Daarvoor werken wij opnieuw samen met een bekende presentator. Wil jij meer weten over deze komende masterclass of ben jij benieuwd met welke BN’er jij dan te maken krijgt? Kijk dan regelmatig op www.bvo.nl
 
Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Maandag, 4 Maart, 2024, 12:22

Wat is strategisch leiderschap?

Leiders zoeken voortdurend naar manieren om hun leiderschap te versterken en hun organisaties naar een hoger niveau te tillen. Een benadering die steeds meer erkenning krijgt, is strategisch leiderschap. Maar wat houdt dit precies in? Hoe kunnen we het toepassen in onze werkpraktijk? In deze blog gaan we dieper in op strategisch leiderschap en de betekenis ervan. Ook lees je waar het verschil zit tussen ‘gewoon’ leiderschap en strategisch leiderschap. Tot slot lees je over welke eigenschappen een strategisch leider beschikt én krijg je tips om vandaag nog je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 
Lees verder