Brochure downloaden

Leidinggeven en Management

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Leidinggeven

Als (toekomstig) leidinggevende moet je kunnen inspireren, doelen realiseren en je medewerkers ontwikkelen. Om jou hierbij te helpen, bieden wij verschillende uitdagende trainingen leidinggeven.
Lees meer over trainingen leidinggeven

Training

 • Basistraining Leidinggeven

  Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende stijlen van leidinggeven en leer je op gestructureerde wijze leiding geven. Bekijk de training.

 • Birkman® Leiderschapsprofiel

  Versterk volgens een doelbewust pad jouw kwaliteiten als beginnend leidinggevende vanuit een grondige persoonlijke Birkman-analyse. Bekijk de training.

 • Coachend Leidinggeven

  De perfecte training om te leren hoe jij de potentiële kwaliteiten van jouw medewerkers kan ontwikkelen, zodat zij optimaal presteren. Bekijk de training.

 • Effective Leadership (English)

  During this training you will gain insight into your style of leadership and how to best use it to reach your objectives. Read more.

 • Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

  In deze training leer je op een positieve en resultaatgerichte manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Bekijk de training.

 • Leading Intercultural Teams (English)

  After this training you know the manager's responsibility areas and understand how various cultures approach them. Read more.

 • Leidinggeven aan Professionals

  Tijdens deze training leer je hoe je op effectieve wijze leiding geeft aan professionals en hoe jij jouw teamleden motiveert en inspireert. Bekijk de training

 • Leidinggeven aan Verandering

  In deze training leer je, met behulp van de Birkman-methode, succesvol en effectief veranderprocessen vorm te geven en te begeleiden. Bekijk de training.

 • Leidinggeven aan Virtuele Teams

  Geef jij leiding aan virtuele teams? Leer beter overzicht te houden en krijg meer inzicht in de voortgang en de prestaties van je team(leden). Bekijk de training.

 • Leidinggeven op Uitvoerend Niveau

  De perfecte praktijkgerichte en praktische training om effectief leiding te leren geven aan jouw medewerkers in een uitvoerende rol. Bekijk de training.

 • Leidinggeven zonder Macht

  Neem jij vaak de leiding, ook al ben je geen leidinggevende? Leer om op een authentieke manier invloed uit te oefenen, zonder boven je collega's te gaan staan.

 • Manage je Manager

  Ben jij secretaresse of managementassistent en wil je je manager beter kunnen ondersteunen? Wil je duidelijke communicatie en een goede samenwerking? Dat lukt met deze training:

 • Personal Power voor Managers

  Je zelfinzicht vergroten met de Birkman-methode. Weten wat je kracht is en dit effectief inzetten. Hoe je dit doet, leer je in deze intensieve training.

 • Praktisch Leidinggeven

  Scherp je managementvaardigheden aan en ontwikkel je persoonlijke stijl van leidinggeven. Bekijk de concrete training voor leidinggevenden op HBO/WO-niveau.

 • Resultaten Bereiken met je Team

  Heb je het idee dat je team meer kan en wil je graag het maximale uit je team en je teamleden halen? Bekijk deze training voor leidinggevenden.

Trainingsprogramma

 • HBO Trainingsprogramma Coachend Leidinggeven

  Wil jij werken aan je persoonlijke kracht en uitstraling en aan je communicatieve- en coachingsvaardigheden? Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • HBO Trainingsprogramma Effectief leidinggeven

  Ontwikkel je vanuit je eigen kwaliteiten tot een professioneel leidinggevende. Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • HBO Trainingsprogramma Lean Manager

  Wil je op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten in de lean methode en deze optimaal in jouw organisatie toepassen? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Persoonlijk en Inspirerend Leiderschap

  Ben jij leidinggevende en wil je verder groeien in persoonlijke effectiviteit, overtuigend presenteren en leidinggevende kwaliteiten? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Professioneel Leidinggeven

  Wil je je beïnvloedingsvaardigheden versterken? En je stijl van leidinggeven flexibel laten aansluiten bij diverse situaties? Bekijk dit programma.

 • HBO Trainingsprogramma Projectleiderschap

  Wil jij je managementvaardigheden in een kort programma stevig aanscherpen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma's voor projectmanagers.

 • HBO Trainingsprogramma Startend Leidinggevenden

  Startend leidinggevende? Door het vergroten van inzicht in jezelf, je medewerkers en situaties, leer jij doelgericht leidinggeven en behaal jij gestelde doelen.

 • Situationeel Leidinggeven

  Gericht leidinggeven, afhankelijk van de situatie en de medewerker die je leiding geeft, maakt je effectiever. Hoe je dat doet, leer je in deze training.

Executive Masterprogramma

 • Executive Master Coaching en Beïnvloeding

  Ben jij een ambitieuze leidinggevende of ondernemer en wil jij meer halen uit de mensen die voor je werken? Ontwikkel je dan tot inspirerend en motiverend coach voor je medewerkers. Bekijk het programma:

 • Executive Master Executive Leadership Program (ELP)

  Programma bedoeld vor ambitieuze managers die verder willen groeien als leider met een krachtige persoonlijkheid. Bekijk het leadership programma.

 • Executive Master Persoonlijke Kracht en Leiderschap

  Versterk je authentieke kwaliteiten als leider en krijg meer invloed op je omgeving door de inzet van je persoonlijkheid. Dit is het programma voor jou:

 • Executive Master Strategic Leadership Program (SLP)

  Verdiep jezelf, op het hoogste niveau, op het gebied van visievorming, strategie en verandering. Bekijk deze training.

 • Executive Master Strategisch Leiderschap en Verandering

  Wil jij als leider een effectieve visie, missie en strategie formuleren en daar optimaal invulling aan geven? Wil je agile sturing geven van strategie naar executie? Bekijk dit programma:

 • Executive Master Young Executive Program (YEP)

  Wil jij verder doorgroeien en je kwaliteiten optimaal versterken in een stevig ontwikkelprogramma? Kies dan voor dit complete programma op Masterniveau.

 • Executive Master Young Talent Program (YTP)

  Met dit programma richt je je als aankomend talent op de ontwikkeling van professionele kwaliteiten. Bekijk het programma van Boertien Vergouwen Overduin.

Trainingen Leidinggeven

De wereld verandert continu en klanten stellen steeds hogere eisen. Alles moet sneller en beter en het mag ook niet te veel kosten. Dit vraagt veel van een leidinggevende. Je moet kunnen inspireren, je moet commerciële doelen kunnen stellen en uitvoeren, je moet operationele doelen kunnen realiseren en je moet jouw medewerkers en teams kunnen ontwikkelen. Jij bent dus leider, ondernemer, manager en coach ineen.

Effect met een training leidinggeven

Om als leidinggevende succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat de werkprocessen efficiënt en effectief zijn. Je kiest dus de meest geschikte methode om je doel te bereiken en de activiteiten die je onderneemt, hebben het gewenste effect. Zo haalt een training leidinggeven het beste naar boven bij jou en jouw organisatie.

Passende cursus leidinggeven voor de beginnende en ervaren leidinggevende

Of je nu beginnend leidinggevende bent of al wat ervaren: Boertien Vergouwen Overduin heeft een passende cursus leidinggeven voor je. Van een Basistraining Leidinggeven waarin je klaargestoomd wordt voor je nieuwe, uitdagende functie tot een Training Leidinggeven aan teams.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren