Brochure downloaden

Leidinggeven

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Leidinggeven

Als (toekomstig) leidinggevende moet je kunnen inspireren, doelen realiseren en je medewerkers ontwikkelen. Om jou hierbij te helpen, bieden wij verschillende uitdagende trainingen leidinggeven.
Lees meer over trainingen leidinggeven

Training

 • Basistraining Leidinggeven

  Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende stijlen van leidinggeven en leer je op gestructureerde wijze leiding geven. Bekijk de training.

 • Birkman® Leiderschapsprofiel

  Versterk volgens een doelbewust pad jouw kwaliteiten als beginnend leidinggevende vanuit een grondige persoonlijke Birkman-analyse. Bekijk de training.

 • Coachend Leidinggeven

  De perfecte training om te leren hoe jij de potentiële kwaliteiten van jouw medewerkers kan ontwikkelen, zodat zij optimaal presteren. Bekijk de training.

 • Effective Leadership

  During this training you will gain insight into your style of leadership and how to best use it to reach your objectives. Read more.

 • Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

  In deze training leer je op een positieve en resultaatgerichte manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Bekijk de training.

 • Leading Intercultural Teams

  After this training you know the manager's responsibility areas and understand how various cultures approach them. Read more.

 • Leidinggeven aan Professionals

  Tijdens deze training leer je hoe je op effectieve wijze leiding geeft aan professionals en hoe jij jouw teamleden motiveert en inspireert. Bekijk de training

 • Leidinggeven aan Verandering

  In deze training leer je, met behulp van de Birkman-methode, succesvol en effectief veranderprocessen vorm te geven en te begeleiden. Bekijk de training.

 • Leidinggeven op Uitvoerend Niveau

  De perfecte praktijkgerichte en praktische training om effectief leiding te leren geven aan jouw medewerkers in een uitvoerende rol. Bekijk de training.

 • Personal Power voor Managers

  Je zelfinzicht vergroten met de Birkman-methode. Weten wat je kracht is en dit effectief inzetten. Hoe je dit doet, leer je in deze intensieve training.

 • Praktisch Leidinggeven

  Scherp je managementvaardigheden aan en ontwikkel je persoonlijke stijl van leidinggeven. Bekijk de concrete training voor leidinggevenden op HBO/WO-niveau.

Trainingsprogramma

 • Effectief leidinggeven

  Ontwikkel je vanuit je eigen kwaliteiten tot een professioneel leidinggevende. Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Managementconsultant

  Wil jij doelgerichter gesprekken voeren, beter luisteren en in staat zijn adequaat te reageren? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Senior Manager

  Wil jij werken aan je persoonlijke kracht en uitstraling en aan je communicatieve- en coachingsvaardigheden? Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • Situationeel Leidinggeven

  Gericht leidinggeven, afhankelijk van de situatie en de medewerker die je leiding geeft, maakt je effectiever. Hoe je dat doet, leer je in deze training.

 • Starting Manager

  Ben je net gestart in een leidinggevende rol of ga je binnenkort starten als leidinggevende of manager? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

Executive Masterprogramma

 • Change Leadership

  Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van strategie en leidinggeven bij veranderingen in organisaties. Bekijk de training van Boertien Vergouwen Overduin.

 • Commercial Leadership Program (CLP)

  Ontwikkel op Masterniveau je leiderschapsvaardigheden als sales- of marketingmanager en ontwikkel een heldere, strategische visie. Bekijk de training.

 • Leadership Agility

  Ontwikkel je tot een lean en agile leider om succesvol te kunnen opereren in de huidige complexe en snel veranderende zakelijke omgeving. Bekijk dit programma.

 • Next Level Leadership

  Ga in dit Masterprogramma aan de slag met Next Level Leadership om diepgaand je organisatie te verbeteren en naar succes te leiden Bekijk het Masterprogramma.

 • Personal Power Program

  Versterk je persoonlijke kracht als manager en ontwikkel je als krachtige leider. Bekijk de training van Boertien Vergouwen Overduin.

 • Professional Leadership

  Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden op het hoogste niveau en groei uit tot een leider die het beste uit zichzelf en zijn team haalt. Bekijk de training.

 • Strategic Leadership Program (SLP)

  Verdiep jezelf, op het hoogste niveau, op het gebied van visievorming, strategie en verandering. Bekijk deze training.

Trainingen Leidinggeven

De wereld verandert continu en klanten stellen steeds hogere eisen. Alles moet sneller en beter en het mag ook niet te veel kosten. Dit vraagt veel van een leidinggevende. Je moet kunnen inspireren, je moet commerciële doelen kunnen stellen en uitvoeren, je moet operationele doelen kunnen realiseren en je moet jouw medewerkers en teams kunnen ontwikkelen. Jij bent dus leider, ondernemer, manager en coach ineen.

Effect met een training leidinggeven

Om als leidinggevende succesvol te kunnen zijn, is het belangrijk dat de werkprocessen efficiënt en effectief zijn. Je kiest dus de meest geschikte methode om je doel te bereiken en de activiteiten die je onderneemt, hebben het gewenste effect. Zo haalt een training leidinggeven het beste naar boven bij jou en jouw organisatie.

Passende cursus leidinggeven voor de beginnende en ervaren leidinggevende

Of je nu beginnend leidinggevende bent of al wat ervaren: Boertien Vergouwen Overduin heeft een passende cursus leidinggeven voor je. Van een Basistraining Leidinggeven waarin je klaargestoomd wordt voor je nieuwe, uitdagende functie tot een Training Leidinggeven aan teams.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.