Brochure downloaden

Executive Masterprogramma's

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Executive Masterprogramma's

Je leiderschap in korte tijd aantoonbaar naar een hoger plan tillen? Ga dan voor een van onze Executive Masterprogramma’s. Schrijf je vóór 31 augustus in voor een start in 2018, en krijg een KOBO e-reader met de top 5 managementboeken cadeau. Pak die kans op draagbare inspiratie. En geef je cv de boost die jou verder brengt. Lees meer

Executive Masterprogramma’s zijn geselecteerde trainingen gericht op interpersoonlijke vaardigheden met een waardering op Masterniveau. Een unieke combinatie in Nederland! De programma’s zijn een samenwerking met NCOI University of Business Studies. Lees meer

Executive Masterprogramma

 • Executive Master Coaching en Beïnvloeding

  Ben jij een ambitieuze leidinggevende of ondernemer en wil jij meer halen uit de mensen die voor je werken? Ontwikkel je dan tot inspirerend en motiverend coach voor je medewerkers. Bekijk het programma:

 • Executive Master Executive Leadership Program (ELP)

  Programma bedoeld vor ambitieuze managers die verder willen groeien als leider met een krachtige persoonlijkheid. Bekijk het leadership programma.

 • Executive Master Persoonlijke Kracht en Leiderschap

  Versterk je authentieke kwaliteiten als leider en krijg meer invloed op je omgeving door de inzet van je persoonlijkheid. Dit is het programma voor jou:

 • Executive Master Strategic Leadership Program (SLP)

  Verdiep jezelf, op het hoogste niveau, op het gebied van visievorming, strategie en verandering. Bekijk deze training.

 • Executive Master Strategisch Leiderschap en Verandering

  Wil jij als leider een effectieve visie, missie en strategie formuleren en daar optimaal invulling aan geven? Wil je agile sturing geven van strategie naar executie? Bekijk dit programma:

 • Executive Master Young Executive Program (YEP)

  Wil jij verder doorgroeien en je kwaliteiten optimaal versterken in een stevig ontwikkelprogramma? Kies dan voor dit complete programma op Masterniveau.

 • Executive Master Young Talent Program (YTP)

  Met dit programma richt je je als aankomend talent op de ontwikkeling van professionele kwaliteiten. Bekijk het programma van Boertien Vergouwen Overduin.

Waardevolle stap in je carrière

De Executive Masterprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor hoger management en hoger opgeleiden. De trainingen worden verzorgd door geselecteerde toptrainers met ruime ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling. De lange ervaring van Boertien Vergouwen Overduin en de bewezen kwaliteit van NCOI als grootste opleider voor werkenden in Nederland bieden de garantie dat je met het diploma een waardevolle stap zet in je carrière. 

Vrijstelling voor Masteropleidingen

Met de succesvolle afronding kom je, indien je toelaatbaar bent, mogelijk in aanmerking voor vrijstelling voor onderdelen binnen een groot aantal NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI University of Business Studies, waaronder Master of Business Administration (MBA), de grootste Masteropleiding van Nederland,  Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) of Master in Management & Innovation (MMI).  Kortom, met de Executive Masterprogramma’s van Boertien Vergouwen Overduin heb je uitstekende mogelijkheden.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren