Brochure downloaden

Executive Masterprogramma's

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Executive Masterprogramma's

Executive Masterprogramma’s zijn geselecteerde trainingen gericht op interpersoonlijke vaardigheden met een waardering op Masterniveau. Een unieke combinatie in Nederland! De programma’s zijn een samenwerking met NCOI University of Business Studies. Lees meer over de Executive Masterprogramma’s. 

Executive Masterprogramma

 • Change Leadership

  Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van strategie en leidinggeven bij veranderingen in organisaties. Bekijk de training van Boertien Vergouwen Overduin.

 • Commercial Leadership Program (CLP)

  Ontwikkel op Masterniveau je leiderschapsvaardigheden als sales- of marketingmanager en ontwikkel een heldere, strategische visie. Bekijk de training.

 • Executive Leadership Program (ELP)

  Programma bedoeld voor ambitieuze managers die verder willen groeien als leider met een krachtige persoonlijkheid. Bekijk het leadership programma.

 • Leadership Agility

  Ontwikkel je tot een lean en agile leider om succesvol te kunnen opereren in de huidige complexe en snel veranderende zakelijke omgeving. Bekijk dit programma.

 • Next Level Leadership

  Ga in dit Masterprogramma aan de slag met Next Level Leadership om diepgaand je organisatie te verbeteren en naar succes te leiden Bekijk het Masterprogramma.

 • Personal Power Program

  Versterk je persoonlijke kracht als manager en ontwikkel je als krachtige leider. Bekijk de training van Boertien Vergouwen Overduin.

 • Professional Leadership

  Ontwikkel je leiderschapsvaardigheden op het hoogste niveau en groei uit tot een leider die het beste uit zichzelf en zijn team haalt. Bekijk de training.

 • Strategic Leadership Program (SLP)

  Verdiep jezelf, op het hoogste niveau, op het gebied van visievorming, strategie en verandering. Bekijk deze training.

 • Young Executive Program (YEP)

  Wil jij verder doorgroeien en je kwaliteiten optimaal versterken in een stevig ontwikkelprogramma? Kies dan voor dit complete programma op Masterniveau.

 • Young Talent Program (YTP)

  Met dit programma richt je je als aankomend talent op de ontwikkeling van professionele kwaliteiten. Bekijk het programma van Boertien Vergouwen Overduin.

Waardevolle stap in je carrière

De Executive Masterprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor hoger management en hoger opgeleiden. De trainingen worden verzorgd door geselecteerde toptrainers met ruime ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling. De lange ervaring van Boertien Vergouwen Overduin en de bewezen kwaliteit van NCOI als grootste opleider voor werkenden in Nederland bieden de garantie dat je met het diploma een waardevolle stap zet in je carrière. 

Vrijstelling voor Masteropleidingen

Met de succesvolle afronding kom je, indien je toelaatbaar bent, mogelijk in aanmerking voor vrijstelling voor onderdelen binnen een groot aantal NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen van NCOI University of Business Studies, waaronder Master of Business Administration (MBA), de grootste Masteropleiding van Nederland,  Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) of Master in Management & Innovation (MMI).  Kortom, met de Executive Masterprogramma’s van Boertien Vergouwen Overduin heb je uitstekende mogelijkheden.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.