Menu
BVO logo

Hoe werken onze trainingen?

Over ons

Haal eruit wat erin zit

Jij wilt resultaat, wij willen dat jij resultaat behaalt. Daar richten wij onze trainingen op in. Van begin tot eind, vanaf de oriëntatie op de training die het beste bij jou past, tot afronding ervan in de vorm van een persoonlijk actieplan. En uiteraard doen we dat allemaal in nauwe samenwerking met onze inspirerende trainers en trainingsacteurs.

Persoonlijk advies van je opleidingsadviseur                 

In je oriëntatie op welke training het beste bij jou past kun je veel keuzen maken. We bieden immers een ruim aanbod, waarbij het verschil tussen trainingen misschien niet altijd direct duidelijk is. Om je persoonlijk te adviseren staat ons team van ervaren opleidingsadviseurs voor je klaar. Telefonisch, per mail, via de chat of WhatsApp leg je op een makkelijke manier contact en krijg je direct advies over de training die het beste bij jou past.

Online ondersteuning via e-Connect

Voor een optimaal leerresultaat krijg je toegang tot e-Connect. Handig, want dit digitale leerplatform biedt jou niet alleen uitgebreide communicatiemogelijkheden met jouw trainer en andere deelnemers, maar je vindt er ook alle informatie die je moet weten over je training. Denk aan trainingsdata, routebeschrijvingen naar de trainingslocatie, praktische opdrachten, literatuurtips en links naar interessante bronnen op internet, boeken, filmpjes en artikelen. Na de training leg je in e-Connect ook je persoonlijk actieplan vast, waarin onder andere al je ontvangen feedback is opgenomen. Ook kun je via e-Connect het evaluatieformulier over de training invullen.

Persoonlijke intake

Voorafgaand aan de training is er een persoonlijke intake. In het intakeformulier via e-Connect geef je aan wat voor jou de redenen zijn om deel te nemen, welke leerdoelen en persoonlijke ontwikkelvragen je hebt. Deze informatie wordt direct gedeeld met de trainer. Als daarin onderwerpen nog onduidelijk zijn, dan zal de trainer voorafgaand aan de training contact opnemen om deze met je te bespreken. Je leerdoelen en persoonlijke ontwikkelvraag worden verwerkt in het programma van de training. De trainer en eventueel de trainingsacteur geven hier concrete feedback op.

Persoonlijke studiebegeleider

Vanaf het moment van aanmelden tot aan afronding van je training heb je een persoonlijke studiebegeleider tot je beschikking. Deze helpt je bij al je vragen rondom de training. Je legt makkelijk contact met je studiebegeleider via e-Connect, of desgewenst telefonisch. Naast de begeleiding van je trainer helpt je studiebegeleider je ook met eventuele vragen rond inhoudelijke voortgang van je training, en met eventuele praktische vragen of problemen.

Het succes van kleine groepen

Je traint bij ons in kleine groepen. Op die manier is er alle ruimte voor persoonlijke feedback, gesprekken en aandacht voor jouw persoonlijke vraagstukken. Jij staat centraal, waarbij je jouw ervaringen deelt met de trainer en de andere deelnemers. Zo leer je van én met elkaar, onder regie van de trainer. Bovendien breid je ook direct je netwerk uit met waardevolle contacten. Uit alle evaluaties blijkt dat onze trainingen als boeiend, leerzaam en inspirerend worden ervaren.

Deel jouw leerervaring met ons

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen. Daarom nemen wij binnen 6 tot 8 weken nadat je de training hebt afgerond telefonisch contact met je op. Wij horen dan graag hoe je de training hebt ervaren en of je je leerdoelen naar tevredenheid hebt gerealiseerd. Deel je jouw ervaring liever niet? Dan kun je dat uiteraard gewoon aangeven.

En… trainen maar!

Tijdens de trainingsdagen ga je aan de slag met praktische oefeningen, opdrachten en cases. Je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvragen staan daarbij centraal. Het mooie is bovendien dat je trainingsgroep bestaat uit gelijkgestemde deelnemers, waardoor er onder begeleiding van de trainer inspirerende gesprekken en discussies gevoerd kunnen worden. Ervaring leert dat onze groepen heel veel positieve dynamiek kennen.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?