Menu
BVO logo

De beste trainers

Over ons

Wij werken met de beste trainers die het beste uit jou halen. En wat dat ‘beste’ dan is, dat bepaal jij. Onze trainers faciliteren jouw leerbehoefte met passende methodieken en tools. Inderdaad, in onze trainingen sta jij centraal. 

Persoonlijke en effectieve leerervaringen. Speciaal voor jou 

Een training is zo sterk als de trainer die hem geeft. Dankzij onze positie als een van de leidende trainingsbureaus van Nederland, weten wij al jarenlang de allerbeste en meest ervaren trainers aan ons te binden. Trainers met kennis van de nieuwste trainingsmethoden en ruime ervaring op het gebied van gedragsontwikkeling en organisaties. Onze trainers spelen altijd ter plekke in op jouw leervraag en behandelen situaties die voor jou herkenbaar zijn, waar je ook werkt. Ze creëren een open en veilige sfeer waarin je onbelemmerd kunt oefenen. Kortom: jouw leerdoelen zijn altijd het belangrijkst. 

Ontmoet onze trainers 

Ben jij benieuwd wie onze trainers zijn, wat hun aanpak is en hoe zij het beste uit jou halen? Ontmoet hieronder onze vaste trainers! 

Charlotte Rutten 

Charlotte is al ruim 27 jaar trainer, adviseur, coach en opleider bij Boertien Vergouwen Overduin. Haar expertise is het opleiden van andere trainers, coaches en adviseurs. 

Lees meer over Charlotte
 

Hans Spiegelaar 

Hans is al ruim 25 jaar trainer, coach en adviseur voor verschillende van onze mondelinge en schriftelijke communicatietrainingen. 

Lees meer over Hans
 

Pieter Zandee 

Pieter is al ruim 23 jaar trainer, coach en inspirator voor verschillende van onze trainingen op het gebied van coaching, persoonlijke effectiviteit, communicatie en train de trainer.  

Lees meer over Pieter
 

Wim van Hout 

Wim is al ruim 19 jaar trainer en adviseur bij Boertien Vergouwen Overduin op het gebied van strategisch samenwerken, accountmanagement, netwerken en communicatie.

Lees meer over Wim

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?