Menu
BVO logo

Laat niet je opleidingsbudget in de prullenbak verdwijnen

Volg een training op kosten van je werkgever

Wist jij dat veel organisaties werken met een opleidingsbudget? Dit budget is gereserveerd voor de ontwikkeling van medewerkers. Dus ook voor jou. Ofwel: ook jij kunt dit jaar nog op kosten van je werkgever een opleiding of training volgen. Als je dit niet wist, dan hebben we voor jou een troost: je bent beslist niet de enige….

Miljoenen euro's niet gebruikt

Maar liefst een kwart van alle werknemers weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft. Dat betekent dat dit 'potje' vaak niet wordt opgemaakt: 40% van het opleidingsbudget wordt niet gebruikt. Zonde!

Informeer en pak je kans

Grote kans dat er ook in jouw organisatie nog een flinke hoeveelheid opleidingsgeld beschikbaar is. Informeer vandaag nog bij je manager of de afdeling Personeelszaken. Dit is namelijk hét moment om je in te schrijven voor de training waarmee je dit jaar nog verder komt.

Maak jouw plannen bespreekbaar

Zo'n gesprek met je manager kan natuurlijk best spannend zijn. Daarom hebben wij voor jou een aantal handige tips om je voor te bereiden.


Welke training past bij jou?

Uit ons ruime aanbod aan trainingen zijn de volgende 5 trainingen op dit moment populair:

Persoonlijke Kracht en Uitstraling
Timemanagement
Emotionele Intelligentie
Effectief Communiceren met NLP
Effectieve Gespreksvaardigheden

Zit hier niets voor je bij? Kijk dan eens bij onze andere trainingen

Bekijk alle trainingen tussen de € 750,- en € 2.500,-
Bekijk alle HBO Trainginsprogramma’s tussen de € 2.100,- en € 5.650,-
Bekijk alle Executive Masterprogramma’s tussen de € 3.275,- en € 6.050,-
Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Maandag, 4 Maart, 2024, 12:22

Wat is strategisch leiderschap?

Leiders zoeken voortdurend naar manieren om hun leiderschap te versterken en hun organisaties naar een hoger niveau te tillen. Een benadering die steeds meer erkenning krijgt, is strategisch leiderschap. Maar wat houdt dit precies in? Hoe kunnen we het toepassen in onze werkpraktijk? In deze blog gaan we dieper in op strategisch leiderschap en de betekenis ervan. Ook lees je waar het verschil zit tussen ‘gewoon’ leiderschap en strategisch leiderschap. Tot slot lees je over welke eigenschappen een strategisch leider beschikt én krijg je tips om vandaag nog je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 
Lees verder