Menu
BVO logo

Whitepaper Ons lerende brein

Wil je meer weten over de wondere wereld van het brein? Lees meer over hoe je effectiever kunt leren, of jouw omgeving hierin kunt stimuleren. Je brein is een wonder. Laat je verwonderen.

Terwijl je dit leest, gebeurt er een klein wonder in je brein. Een complex netwerk van zenuwcellen geeft door middel van elektrische stroompjes, met een snelheid van 300 km per uur, informatie door. Dit neurale netwerk zorgt ervoor dat je in staat bent om deze zin te lezen en te begrijpen. En dat terwijl je bloeddruk, hartslag en andere vitale functies gewoon doorgaan. Ons brein is de CEO. Dat we dit allemaal weten, danken we aan neurowetenschap; een van de snelst groeiende onderzoeksgebieden. Dankzij nieuwe technologie neemt onze kennis over de hersenen in snel tempo toe. Razend interessant, vinden wij. Juist omdat we met onze trainingen altijd het beste willen halen uit mensen en organisaties. Voor een optimaal leerrendement werken wij altijd vanuit de meest recente neurowetenschappelijke inzichten. Zo wordt je brein maximaal geprikkeld en uitgedaagd. En versnel en verdiep je het leerproces.

Je brein is een wonder

Wil je meer weten over de wondere wereld van je eigen brein? Je kunt er van alles over lezen in Ons lerende brein. In deze Insight willen wij je op een toegankelijke manier informeren, inspireren en adviseren over de impact van de neurowetenschap op leren en jezelf ontwikkelen.

Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je je geheugen een handje kunt helpen, maar komt ook te weten waarom leren eigenlijk best eng is en wat je daaraan kunt doen. En wat te denken van de meest geloofde mythes over het brein? Creatieve mensen hebben een dominant rechterbrein en vrouwen kunnen beter multitasken dan mannen. Waar of niet waar?

Al die kennis en nieuwe inzichten over het brein helpen je om na te denken over hoe je effectiever kunt leren, of anderen in jouw omgeving hierin kunt stimuleren. Bovendien is het ook gewoon leuk om te weten hoe het werkt. Je brein is een wonder. Laat je verwonderen.


Wil je meer weten over deze wondere wereld? In de Insight Ons Lerende Brein informeren, inspireren en adviseren wij je over de impact van de neurowetenschap op leren en jezelf ontwikkelen. Vraag hier Ons Lerende Brein aan.

Stuur mij de Insight over Ons lerende brein

Laat je gegevens achter via het formulier bovenaan deze pagina en je ontvangt van ons een e-mail met een PDF van de Insight Ons lerende brein.

Vraag onze whitepaper aan

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?