Menu
BVO logo

Webinar Leren kan altijd beter op 17 maart 2022

Op naar een lerende organisatie

Wil jij up-to-date blijven met je team? Nieuwe kansen benutten met je organisatie? Dan is het belangrijk dat je je continu blijft ontwikkelen, zo blijkt uit onderzoek. Dat doe je door leren onderdeel te maken van het dagelijkse functioneren. En dát lukt alleen in een lerende organisatie.
 
Om je optimaal te ontwikkelen, moet je je leervermogen zo goed mogelijk leren benutten: beter leren leren dus. Als medewerker, manager, team en organisatie. Leren kan altijd beter!

Voordelen van een lerende organisatie

Lerende organisaties hebben in veel opzichten een streepje voor op concurrenten die minder werk maken van doorlopend leren. Er heerst een cultuur die gericht is op beter worden. En dat betekent dat zij:

  • Flexibeler zijn
  • Sneller kunnen innoveren
  • Aantrekkelijker zijn als werkgever
  • Meer vruchten plukken van inclusiviteit
  • Betere teamcohesie hebben
 

Webinar helpt je op weg

Hoe word je een (betere) lerende organisatie? Waar begin je? Wat moet je vooral wél en wat zeker niet doen als je de cultuur in je organisatie wilt veranderen? In ons webinar Leren kan altijd beter op 17 maart geven we antwoord op deze vragen en helpen we je op weg. Onze ervaren trainers Mathijs de Boer en Aleid Erbrink delen hun kennis en inzichten over lerende organisaties en geven je praktische handvatten en tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Na dit webinar kun je:

  • Lerend gedrag herkennen
  • Aan de juiste knoppen draaien om gedrag te veranderen
  • Praktisch en concreet leren op de werkvloer faciliteren

Bovendien biedt het webinar veel inspiratie en plezier én is er ruimte om kennis te delen en vragen te stellen.
 
Webinar Leren kan altijd beter
Donderdag 17 maart 2022: 13.00 – 14.00 uur

Aanmelden

Meer weten?

Heb je vragen over het webinar, wil je met ons sparren over lerende organisaties of kunnen wij mogelijk iets anders betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via 035 – 2 005 215 of info@bvo.nl. We staan je graag te woord.