Training
3 dagen
Dag
Je woont en werkt in Nederland, maar de Nederlandse taal is niet je moedertaal. In je werk spreek je voornamelijk Nederlands, maar dit is niet altijd vloeiend. Je wilt daarom je zakelijk Nederlands verbeteren en daarmee zelfverzekerder gesprekken voeren en zaken doen. In deze resultaatgerichte training wordt aandacht besteed aan een aantal belangrijke vaardigheden, zoals presenteren in het Nederlands en het voeren van zakelijke onderhandelingen. Daarnaast leer je meer over cultuurkenmerken van Nederlanders in een zakelijke omgeving. Na deze training kun jij op je Nederlands vertrouwen in je werk.
Deze training is bedoeld voor anderstalige medewerkers die al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. Je communiceert geregeld in het Nederlands, maar hebt de behoefte om je communicatievaardigheden te professionaliseren. De training wordt gegeven op niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.
In een individuele intake wordt vastgesteld wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je kunt versterken om beter zakelijk te communiceren in de Nederlandse taal. Tijdens de bijeenkomsten leer je om op een effectieve en begrijpelijke manier te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je oefent veel met praktijkopdrachten, bijvoorbeeld het naspelen van vergaderingen of het oefenen van presentaties. Zo leer je je nieuwe vaardigheden meteen te gebruiken. Je krijgt hierbij altijd uitgebreid feedback van je trainer op jouw oefeningen en vorderingen. Na deze training kun jij met zelfvertrouwen klanten te woord staan, onderhandelen, presenteren of brieven schrijven, in het Nederlands.
8,5
Twijfel je nog of dit programma iets voor jou is? We denken graag met je mee. Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via 035 – 6 956 200.
Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.
De volgende onderwerpen komen aan bod:
Eventuele aanvullende kosten
Naast de aangegeven kosten kan er in de loop van je studie sprake zijn van eventuele aanvullende kosten. Of je te maken krijgt met deze kosten is afhankelijk van je studiebehoefte. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor extra examenbegeleiding of het maken van een herexamen wanneer je niet in een keer slaagt. Het menu met extra mogelijkheden en de bijbehorende kosten vind je hier en in de online leeromgeving e-Connect, waar je na de inschrijfbevestiging toegang toe hebt.
STAP-budget
Elke 2 maanden start een nieuwe aanvraagperiode voor het STAP-budget. Bij de start van een nieuwe aanvraagperiode kun je om 10:00 uur bij het UWV je budget aanvragen. Dit kan per persoon één keer per jaar. Met het STAP-budget ontvang je maximaal € 1.000,- subsidie op je training of opleiding. Het budget van het kabinet wordt dit jaar verdeeld over 5 aanvraagtermijnen. Op onze speciale informatiepagina lees je alles over het STAP-budget.
BTW
Alle trainingen van Boertien Vergouwen Overduin zijn in beginsel belast met 21% btw.
Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.
Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.