Menu
BVO logo

Sales Grow Programma

Boost je sales gegarandeerd

Hogere conversies, grotere klanten en kortere salescycles. Dat wil jij natuurlijk ook. Schrijf je daarom nu in voor een onze salestrainingen (met actiecode SALES12W) en krijg een 12 weken Sales-Grow-Programma cadeau. Met deze unieke combinatie van training en persoonlijke coaching gericht op jouw eigen salespraktijk bereik je een duurzaam leereffect. Hierdoor vergroot je je commerciële succes tot wel 50%. Dit programma is ontwikkeld door Salescyclegroup, onze ervaren partner in salescoaching.

Kies jouw training of HBO Trainingsprogramma

Commercieel succes behaal niet door te schreeuwen, maar door te luisteren. Je luistert naar de klant, denkt met hem mee. Je werkt vanuit je persoonlijke kracht en overtuiging, want alleen dan kun je klanten trefzeker benaderen met een passend aanbod. Of je nu aan het begin staat van je verkoopcarrière, of al een doorgewinterde verkoper bent, met onze trainingen word je nóg beter in wat je doet. Wil jij ook investeren in de groei van je sales? Schrijf je dan vóór 31 maart in voor een salestraining of HBO-trainingsprogramma en vermeld de actiecode SALES12W. Bekijk ons aanbod.


Gido Akse
Consultant PNO Consultants

“Door continue focus, praktische handvatten en individuele feedback heb ik mijn salesrendement kunnen verdubbelen!”

Geertje de Jong
Corporate Sales @ Mercure Amsterdam City

“Je wordt echt gemotiveerd om nieuwe skills continu te blijven toepassen. Zo worden nieuwe vaardigheden nieuwe gewoontes, zodat je ze je echt eigen maakt, super!”

Brit Smits
Key Accountmanager, Temper

“Resultaat: een groei van 50%, meer zelfvertrouwen en ervaring waar ik mijn verdere leven nog profijt van heb.”

Ga voor een duurzaam leereffect

Stel, je hebt de training Commercieel Onderhandelen en Beïnvloeden gevolgd. Of net het HBO Trainingsprogramma Vaardigheden voor de Salesprofessional met succes afgerond. Dan ben je natuurlijk gemotiveerd om alle nieuwe kennis en vaardigheden meteen in de praktijk toe te passen. In het begin gaat dat vaak prima, maar na een tijdje val je toch terug in je oude patronen. Of slaat de twijfel toe: doe ik het bij deze klant wel goed zo? Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met het 12 weken Sales-Grow-Programma krijg jij na je training of trainingsprogramma persoonlijke coaching om het geleerde effectief toe te passen in jouw eigen salespraktijk. Zo bereik je een duurzaam leereffect waar je je leven lang profijt van hebt.
 

Meer weten?

Lees de actievoorwaarden of neem contact met ons op via 035- 695 62 00 of info@bvo.nl
 

Actievoorwaarden

* Deze actie is van toepassing op de trainingen en HBO-trainingsprogramma’s op het gebied van Sales en Klantgerichtheid
* Kies je training en schrijf je in vóór 31 maart 2019
* Vermeld de actiecode SALES12W in stap 3 bij de betalingsgegevens
* De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of partnerafspraken
* Uiterlijk één week voor aanvang van de training nemen wij contact met je op om het 12 weken Sales-Grow-Programma met je te bespreken

Het 12 weken programma is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door onze partner: Salescyclegroup 
Salescyclegroup helpt je om je commercieel succes te verdubbelen, door met de theorie uit de training je sales te boosten in je eigen praktijk.
Meteen inschrijven