Menu
BVO logo

SU LinkedIn 1| Persoonlijke effectiviteit

SU LinkedIn 1| Persoonlijke effectiviteit

Vind je het moeilijk om nee te zeggen? Zeg vandaag dan eens drie keer nee. Om te beginnen tegen je baas. De training is begonnen.

Stel, morgen is het zover. Dan heb je dat ene belangrijke gesprek dat jou nu al weken bezighoudt. In je hoofd heb je het al tientallen keren gevoerd en alle denkbare scenario’s doorlopen. Er hangt nu eenmaal veel van af. Voor jezelf, voor je gezin, voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Dus daar zit je dan, in je nette pak. En net als je je bedenkt hoe lekker het allemaal gaat, stuurt jouw gesprekspartner jou toch een kant op die je niet op wilt. Je voelt je onder druk gezet. Je moet ingeven op punten die jij juist zo belangrijk vindt.

Hoe blijf je nu toch bij jezelf en bij de doelen die jij hebt gesteld?

Bekijk de trainingen:

Jouw drive is ook voor anderen positief

Tijdens onze training Persoonlijke effectiviteit helpen we je om ook in moeilijke situaties het beste uit jezelf te halen. Je leert je persoonlijke kracht in te zetten om te bereiken wat jij wilt, zonder daarbij anderen voor het hoofd te stoten. Want precies daarin zit het ‘m eigenlijk. Als anderen zien dat jij écht voor iets gaat, zullen zij jouw drive als positief ervaren.  En dat geeft jouw zelfverzekerdheid dan weer een boost.

Je bent je gedrag

Persoonlijke effectiviteit heeft volgens ons niets te maken met wat je allemaal weet, maar alles met het gedrag dat je laat zien. Of beter gezegd: met de match tussen jouw gedrag en de doelen die je wilt bereiken. Maar dan moet je je natuurlijk wel eerst ontdekken wat jouw doelen concreet zijn. Wat wil jij nu eigenlijk echt? Waar het hier uiteindelijk om draait, is dat je kunt worden wie je bent. En wie je bent, zien anderen vooral aan je gedrag.

Zoek en vind jouw ‘nee’

Precies daarop zoomen wij dan ook in tijdens onze trainingen. Het gaat dan niet alleen om het aanleren van nieuw gedrag, maar ook en vooral om het onderzoeken, herkennen en beïnvloeden van de overtuigingen en patronen die ten grondslag liggen aan je huidige gedrag. Want juist daar vind je de redenen waarom het zo moeilijk is om nee te zeggen. Waarom het zo moeilijk is om voor je belangen op te komen. Pas als je die redenen aanpakt, maak je ruimte vrij om doelmatiger en slagvaardiger te denken en handelen.

Wat is jouw verhaal?

Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over hoe je met onze trainingen je effectiviteit kunt vergroten. Maar liever luisteren we eerst naar jouw verhaal. Wanneer vind jij het moeilijk om nee te zeggen? Uitgaande van jouw persoonlijke leerwensen adviseren we jou ook graag over welke training het beste bij jou past. Je kunt ons bereiken via 035-695 62 00 of via de chatfunctie. Wil je liever gebeld worden? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?