Menu
BVO logo

Nieuw aanbod carrière en mobiliteit

Banen veranderen, banen verdwijnen. Daarom is het belangrijk dat mensen gericht blijven werken aan hun duurzame inzetbaarheid. Daar helpen wij graag bij. Met een splinternieuw aanbod aan trainingen op het gebied van Carrière en Mobiliteit. 

De economie floreert, organisaties groeien en krijgen te maken met steeds meer werkdruk. Daarnaast raast de digitalisering onverminderd voort. Voor bedrijven is het de uitdaging om met beide ontwikkelingen zo effectief mogelijk om te gaan. Daarbij kan niet worden voorkomen dat veel banen ingrijpend veranderen, of zelfs helemaal verdwijnen. Met personele aanpassingen en reorganisaties tot gevolg.

Leuk is natuurlijk anders. Want of je nu werkgever of werknemer bent, je moet soms pijnlijke keuzes maken. Kan of wil ik nog wel bij deze organisatie blijven werken? En als dat niet mogelijk is, waar kan ik dan wel aan de slag? Wat je natuurlijk ook kunt doen, is je kans schoon zien en eindelijk werk maken van die langgekoesterde ambitie om te starten als zelfstandig ondernemer. Maar hoe pak je dat dan precies aan?

Om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van mensen, hebben wij een nieuw aanbod aan praktijkgerichte vaardigheidstrainingen ontwikkeld. Medewerkers kunnen kiezen uit zes verschillende trainingen waarin ze vanuit hun persoonlijke kracht leren verder bouwen aan hun carrière:

  • Baas in Eigen Loopbaan
  • Cv en Sollicitatiebrief Schrijven
  • Jezelf Presenteren
  • Netwerken en Social Media
  • Ondernemersplan Schrijven
  • Sollicitatiegesprekken Voeren

Daarnaast is het mogelijk om een vaste combinatie van deze trainingen te volgen binnen twee verschillende mobiliteitsprogramma’s:

  • Van Werk naar Werk
  • Van Werk naar Zelfstandig Ondernemer

Uiteraard kunnen we deze trainingen en programma’s ook op maat verzorgen. Wel zo handig, want daarbij worden alle medewerkers op dezelfde manier getraind met organisatiespecifieke casuïstiek.

Bekijk ons aanbod >>>

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Op Maandag, 4 Maart, 2024, 12:22

Wat is strategisch leiderschap?

Leiders zoeken voortdurend naar manieren om hun leiderschap te versterken en hun organisaties naar een hoger niveau te tillen. Een benadering die steeds meer erkenning krijgt, is strategisch leiderschap. Maar wat houdt dit precies in? Hoe kunnen we het toepassen in onze werkpraktijk? In deze blog gaan we dieper in op strategisch leiderschap en de betekenis ervan. Ook lees je waar het verschil zit tussen ‘gewoon’ leiderschap en strategisch leiderschap. Tot slot lees je over welke eigenschappen een strategisch leider beschikt én krijg je tips om vandaag nog je leiderschap naar een hoger niveau te tillen. 
Lees verder