Nieuws

Serious Games: het leukere leren

Op Vrijdag, 8 Februari, 2019, 12:00

Van spelen leer je veel, dat is bekend. Daarom vergroten wij de impact van onze trainingen spelenderwijs, met Serious Games. Deze geven jou een dynamische en effectieve leerervaring die je niet snel zult vergeten. Vanaf 1 september vind je ze in ons open aanbod.

Lees meer
Thema's: Blog

Young professionals, wie zijn dat eigenlijk?

Op Vrijdag, 8 Februari, 2019, 11:56

Houd ze in de gaten, want binnen enkele jaren bestaat ruim een derde van de werkvloeren uit young professionals. Wie zijn deze jonge, ambitieuze mensen. En wat drijft hen?

Lees meer
Thema's: Blog

Leer presenteren met Paulien Huizinga

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 09:57

Licht uit, spot aan… En daar sta je dan. Iedereen kijkt naar jou. Je slikt en voelt een warme gloed uit je nek omhoog kruipen. Herkenbaar? Volg dan onze training Zelfverzekerd Presenteren. Sluit je op 12 maart aan in Amsterdam? Dan krijg je les van Jaco Kirchjunger en niemand minder dan tv-presentatrice Paulien Huizinga, bekend van onder andere Showtime (RTL4) en Showbizz (SBS6).
Lees meer
Thema's: Blog

Hij is er, de nieuwe Perform!

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 09:54

Wil jij alles weten over de leiders van morgen en hoe zij hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen binnen jouw organisatie? Lees dan onze nieuwe Perform, de 3e editie alweer. Directeur Frans van Kreuningen: “Young professionals hebben behoefte aan talentontwikkeling op maat.”
Lees meer
Thema's: Blog

Werkgeluk: hoe blij ben jij met je werk?

Op Donderdag, 24 Januari, 2019, 09:51

Hoe gelukkig word jij van je werk? Juist nu iedereen de mond vol heeft over werkgerelateerde stress, is het tijd om na te denken over werkgerelateerd geluk. Dat vindt Cynthia Noordoven-Smit, trainer en coach op het gebied van werkgeluk: “Als ik mensen mag uitdagen, gaan ze vooral op maandag blij naar hun werk.”

Lees meer
Thema's: Blog

Werkgeluk: hoe voel jij je deze Blue Monday?

Op Maandag, 21 Januari, 2019, 09:20

Weemoedig, neerslachtig of triest vandaag? Tja, het is weer die laatste maandag van de eerste maand van het jaar… Volgens Cynthia Noordoven-Smit, trainer en coach op het gebied van werkgeluk, bestaat er wel degelijk zoiets als Blue Monday. “Maar als ik mensen mag uitdagen, gaan ze juist op die dag met plezier naar hun werk.”

Lees meer
Thema's: Blog

Learning Agility versterken? Dat doe je zo!

Op Vrijdag, 11 Januari, 2019, 09:41

Het versterken van je Learning Agility, je vermogen om snel en effectief nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen, is een uitstekende manier om je performance te verhogen. Maar hoe doe je dat dan? Hieronder vind je enkele praktische tips voor de verschillende types van Learning Agility. Lees ze en deel ze.

Lees meer

Succesvol zijn en blijven? Ontwikkel je 21e -eeuwse vaardigheden

Op Vrijdag, 11 Januari, 2019, 09:29

Wat zijn de kernvaardigheden van de toekomst? Het antwoord op die vraag begint bij de 21st Century Skills en het advies van Platform Onderwijs 2032.  Wie straks succesvol wil zijn én blijven, doet er goed aan die vaardigheden nu al te ontwikkelen. De focus op Learning Agility helpt daarbij.

Lees meer

Visie alleen is niet voldoende…

Op Donderdag, 10 Januari, 2019, 01:24

Leiderschap is meer dan een functie. Het is de combinatie van wie jij als leider bent, wat je doet en waar je dat doet. Daarbij moet je manager, coach, ondernemer én leider kunnen zijn. Binnen die vier rollen heeft de leider een sleutelrol.

Lees meer
Thema's: Blog

Topklinisch ziekenhuis Spaarne Gasthuis omarmt verandering

Op Donderdag, 10 Januari, 2019, 01:20

Verandering zit in het DNA van het Spaarne Gasthuis. Voortgekomen uit een fusie tussen het Kennemer Gasthuis en het Spaarne Ziekenhuis, heeft het topklinisch ziekenhuis intussen een topambitie: de allerbeste zorg in de regio bieden. Hiervoor moet het management wendbaar blijven. Reden voor ons om een reeks Learning Agility-workshops op maat te ontwikkelen.

Lees meer
Thema's: Blog

De 5 dimensies van Learning Agility

Op Woensdag, 9 Januari, 2019, 10:29

Veranderingen gaan tegenwoordig razendsnel, zeker binnen organisaties.  Hoe medewerkers vandaag presteren, zegt dan ook weinig over hun performance van morgen. Als (HR-)manager is het dus belangrijk om inzicht te hebben in het leer- en veranderpotentieel van mensen. De focus op Learning Agility helpt daarbij. Ontdek de 5 dimensies van Learning Agility.

Lees meer

Learning Agility: de beste voorsteller van succes

Op Woensdag, 9 Januari, 2019, 10:16

Wie om zich heen kijkt, ziet het gebeuren: veranderen is aan de orde van de dag. Juist ook binnen organisaties. De huidige performance is geen garantie (meer) voor toekomstig succes. Als (HR-) manager is het dus belangrijk om zicht te hebben op het leer- en veranderpotentieel van je medewerkers. De focus op Learning Agility biedt dan een praktisch perspectief.

Lees meer

Ga voor een duurzaam leereffect

Op Maandag, 7 Januari, 2019, 10:51

Je kunt nog zoveel opleidingen en trainingen volgen om je verkoopvaardigheden te verbeteren, maar echt leren doe je in de praktijk van jouw sales. Dát is de basis voor succes en groei. Een persoonlijk coach kan jou helpen bij het bereiken van een duurzaam leereffect.

Lees meer

Commercieel succesvol zijn? Doorloop het Wheel of Fortune

Op Maandag, 7 Januari, 2019, 10:25

Alles uit je sales halen wat erin zit. En meer. Dat wil natuurlijk elke salesprofessional. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? De sleutel tot commercieel succes zit hem in het Wheel of Fortune. Hierin draait het om 4 dingen: de klant, de klant, de klant én vertrouwen.

Lees meer
Thema's: Blog

The show must go on!

Op Vrijdag, 28 December, 2018, 09:43

Het was een succes, de Masterclass Presenteren met Impact. Trainer Jaco Kirchjunger en presentator Humberto Tan haalden begin december vorig jaar alles uit de kast om deelnemers een inspirerende leerervaring te bieden. Een korte impressie.
Lees meer
Thema's: Blog , Communicatie