Brochure downloaden

Communicatie & Presentatie

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Communicatie & Presentatie

Horen wat er niét gezegd wordt. En daar dan op aanhaken. Dat is de kunst van effectief communiceren. Wil jij jouw woorden ook voor je laten werken en anderen meekrijgen? Zet dan je communicatievaardigheden op scherp. Schrijf je vóór 28 februari 2018 in voor een van onze ruim 30 communicatietrainingen en ontvang 3 uur gratis 1-op-1-coaching ter waarde van € 400,-. Een unieke kans. Want coaching maakt jouw training écht compleet. Lees meer over deze actie

Kun jij geen nee zeggen? Complimenten accepteren? Nooit ergens tijd voor? Je kunt het allemaal leren. Zélfs tijd maken. Vergroot jouw effectiviteit met een training communicatie.  Lees meer over communicatietrainingen

Training

 • Basisvaardigheden in Communicatie

  In deze training leer jij prettig en respectvol te communiceren door bewuster om te gaan met je mondelinge communicatievaardigheden. Bekijk de training.

 • Communicatie voor Managers en Hoger Opgeleiden

  Na deze praktische training ben jij beter in staat je persoonlijke boodschap over te brengen en kun je assertiever communiceren. Bekijk de training.

 • Conflicthantering

  Tijdens deze training leer je op een constructieve wijze om te gaan met belangen en conflicten en ontwikkel je empathisch vermogen. Bekijk de training.

 • Effectief Beïnvloeden

  Na deze training beschik jij over de tools om mensen mee te krijgen en om te gaan met situaties waar je graag je invloed vergroot. Bekijk de training.

 • Effectief Communiceren met NLP

  Dé training in NLP. Een ideale manier om praktische methoden en technieken te leren voor het verbeteren van jouw communicatie. Bekijk de training.

 • Effectief Onderhandelen

  Na deze training weet je welke onderhandelingsstijl bij jou past en hoe je de onderhandeling kunt voorbereiden en structureren. Bekijk de training.

 • Effectief Vergaderen

  Deze training leert je alle aspecten en technieken van effectief vergaderen, zodat jij in op een doeltreffende manier kan vergaderen. Bekijk de training.

 • Effectieve Gespreksvaardigheden

  Na deze training beschik jij over de juiste spreektechnieken en -vaardigheden en heb je inzicht in jouw stijl van communiceren. Bekijk de training.

 • Effective Communication Skills

  During this training, you will learn techniques to encourage and enable effective communication to be able to communicate more clearly. Read more.

 • Feedback geven en ontvangen

  Praktische training waarin je leert hoe je zelf beter met feedback kan omgaan en hoe je feedback op zo'n manier geeft dat je meer bereikt. Bekijk de training.

 • Interne Communicatie en Samenwerking

  Deze training leert je hoe jij met goede interne communicatie zo effectief mogelijk de samenwerking in een organisatie kunt verbeteren. Bekijk de training.

 • Overtuigend en Inspirerend Presenteren

  Deze training leert je, met behulp van de unieke HIP-aanpak, op ontspannen wijze overtuigend en inspirerend te presenteren. Bekijk de training.

 • Persoonlijke Ontwikkeling

  Met deze training ontwikkel jij je persoonlijke vaardigheden en presentatie, zodat je zelfverzekerd en doelgericht functioneert. Bekijk de training.

 • Persoonlijke Uitstraling en interactie

  Met deze training kijk je naar je uitstraling en hoe je deze krachtiger maakt om een indruk op anderen te maken die beter bij jou past. Bekijk de training.

 • Presentation Skills

  In this 'hands-on' training you will learn how to present your message more effectively and with more enthusiasm. Read more.

 • Professioneel adviseren

  Leer de effectiviteit van jouw advies te vergroten door rekening te houden met tegenstrijdige belangen en weerstand. Bekijk deze effectieve training.

 • Sensitief Communiceren

  Tijdens deze training krijg je inzicht in het effect van emoties op communicatie en hoe je hier goed mee om kunt gaan. Bekijk de training.

 • Succesvol Pitchen

  Na deze training weet je hoe je de aandacht trekt en behoudt en ben je in staat jezelf te verkopen met een kort en krachtig verhaal. Bekijk de training.

 • Zelfverzekerd presenteren

  Zie jij op tegen het houden van een toespraak? Met de juiste aanpak en voorbereiding kan ook jij een vlotte presentatie geven. Bekijk deze training.

Trainingsprogramma

 • Basisvaardigheden communicatie en samenwerken

  Meer uit je samenwerking halen door open en transparant te communiceren. Hoe je dat doet, leer je in dit praktijkgerichte trainingsprogramma op MHBO-niveau.

 • Effectief communiceren en beïnvloeden

  Wil jij in je werkzaamheden doelgerichte gesprekken voeren en je omgeving op een positieve manier beïnvloeden? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Effectief Communiceren en zelfverzekerd optreden

  Presenteer je regelmatig in je werkzaamheden en wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren? Volg dit trainingsprogramma op MHBO-niveau.

 • Professionele Mondelinge en Schriftelijke Communicatie

  Wil jij je communicatieve vaardigheden verbeteren en betere zakelijke en informatieve teksten schrijven? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

Trainingen Communicatie & Presentatie

In iedere organisatie wordt gecommuniceerd. Niet zelden worden daarbij fouten gemaakt: de communicatie is te vroeg, te laat, of is niet afgestemd op de ontvanger. Vaak is het dan een kwestie van fouten herstellen, maar soms zijn de gevolgen erger; tot aan faillissementen toe. Goed kunnen communiceren en presenteren zijn dan ook uiterst belangrijke competenties.

De kunst van het communiceren

Communicatietraining is hierbij een ijzersterk hulpmiddel. Want voordat je gaat communiceren of presenteren, moet je je een aantal zaken afvragen: Wie is mijn publiek? Wat weten ze van het onderwerp? Wat vinden zij van het onderwerp? Je bedenkt dus eerst wat je wilt zeggen en tot wie je je richt.

Ook denk je van tevoren na wat het effect van je boodschap moet zijn. Pas dan kun je je boodschap formuleren. Je laat je boodschap aansluiten bij de ander en brengt die kernachtig en aantrekkelijk over, met heldere woorden en zinnen. En of je nu een presentatie voor een zaal met 500 potentiële klanten moet verzorgen of een één-op-één-gesprek heeft met een collega, de 'verpakking' bepaalt of je boodschap overkomt of niet.

Communiceren en presenteren kun je leren!

Boertien Vergouwen Overduin kan je helpen je communicatievaardigheden verder te ontwikkelen. Met een training Basisvaardigheden in Communicatie of een training Effectieve Gespreksvaardigheden kom je zelf beter over, weet je je boodschap effectiever over te brengen en weet je je publiek voor je te winnen. Wil je je kennis en vaardigheden liever op een specifiek gebied aanscherpen? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld een cursus Presenteren of  Effectief Beïnvloeden.

 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.