Menu
BVO logo

BVO Bites

Maak jij dit ook mee: je hebt een training gevolgd en bent ontzettend gemotiveerd om je nieuwe kennis in te zetten op het werk. Maar eenmaal terug op je werk, moet je weer aan de slag met je dagelijkse werkzaamheden en verdwijnt het herhalen en toepassen van de stof naar de achtergrond. Herkenbaar? Dan is BVO Bites de oplossing voor jou! Je ontvangt een maand lang elke dag een audiobericht op je WhatsApp met een tip of oefening voor je werk óf privé. Zo maak je zo veel mogelijk impact met je nieuwe kennis en skills! 

Waarom BVO Bites? 

  • Een maand lang elke werkdag een praktische tip of oefening om meteen toe te passen op werk en privé, gewoon via WhatsApp. 
  • Je herhaalt de belangrijkste concepten uit je training zodat de kennis niet wegzakt. Vergroot je leerrendement door de kracht van herhaling. 
  • Laagdrempelig en binnen 2 minuten te beluisteren, op een moment dat het jou uitkomt. 
  • Gebaseerd op het principe van micro-learning: lesstof in kleine brokken tot je nemen. 
  • Beschikbaar in de thema’s timemanagement, communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit

Kies uit vier thema’s 

Bekijk hieronder de thema’s waarvoor BVO Bites beschikbaar zijn.  

Lees hier interessante artikelen:

Advies nodig? 

Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven over BVO Bites, welk thema het beste bij jouw vraag past of hoe je BVO Bites kunt combineren met een training. Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. 

Ja, ik wil een afspraak maken