• Home
  • 33288 Effectieve beslisnotities schrijven Aanmelding

Aanmelding voor: Effectieve beslisnotities schrijven (33288)

Beste medewerker,
 
Je bent door jouw teamleider aangemeld voor de training ‘Schrijven van beslisnotities’. In deze training krijg je handvaten aangereikt en ga je concreet aan de slag om de kwaliteit van de beslisnotities voor MT, college en raad te optimaliseren.

BVO (Boertien Vergouwen Overduin) is gevraagd om deze training te verzorgen voor 120 medewerkers die voor deze training zijn aangemeld.

De training duurt 3 dagen (met een tussenliggende periode van 2 tot 3 weken)  en gaat plaatsvinden in het eerste en tweede kwartaal van 2018.

Via onderstaand formulier kun je je inschrijven op een training naar keuze. Je moet echt alle 3 de dagen met dezelfde training meedoen.

Na inschrijving krijg je zo snel mogelijk per mail een bevestiging toegestuurd. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training krijg je toegang tot de online leeromgeving. In deze omgeving staan de voorbereidingsopdrachten en praktische informatie over de training. We willen benadrukken dat het maken van deze voorbereidingsopdrachten essentieel is voor het volgen van de training.

We vragen je ook om een training als tweede keuze op te geven. Ook dan moet je alle 3 de dagen beschikbaar zijn.  Uiteraard streven we ernaar om de datum van je eerste keuze te plannen.

Heb je vragen over de planning van de training, neem dan contact op met Meral Akpinarli (secretariaat Loopbaancentrum Vooruit!, intern telefoonnummer 6862).
N.B. De trainingen vinden plaats in Venlo. Trainingstijden zijn van 9:30 – 16:30 uur.
 
Namens de gemeente Venlo wensen we je alvast een plezierige en interessante training toe! 

Velden met een * zijn verplicht
Bij vragen kan je contact opnemen met het BVO Projectbureau via 035 6956 266 of Venlo@bvo.nl


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren