Brochure downloaden

HBO Trainingsprogramma

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

HBO Trainingsprogramma

Je leiderschap in korte tijd aantoonbaar naar een hoger plan tillen? Ga dan voor een van onze Executive Masterprogramma’s. Schrijf je vóór 31 augustus in voor een start in 2018, en krijg een KOBO e-reader met de top 5 managementboeken cadeau. Pak die kans op draagbare inspiratie. En geef je cv de boost die jou verder brengt. Lees meer>

Behalve trainingen, kun je bij ons ook gecertificeerde HBO-trainingsprogramma’s volgen om je vaardigheden op het gebied van sales en klantgerichtheid te vergroten. Je neemt dan deel aan meerdere inspirerende trainingen, waarin je je competenties op HBO-niveau ontwikkelt. Je sluit elk programma af met een HBO-eindopdracht.

Trainingsprogramma

 • HBO Trainingsprogramma Effectiviteit voor Salesprofessionals

  Je tijd zo besteden dat je effectief resultaat haalt en je targets weet te overtreffen. Is het jouw ambitie om als salesprofessional nog succesvoller te worden? Dan is dit jouw programma:

 • HBO Trainingsprogramma Leidinggeven aan Sales- en Accountmanagement

  Wil jij de verkoop stimuleren en je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor salesmanagers.

 • HBO Trainingsprogramma Professioneel Relatie- en Accountmanagement

  Ga praktisch aan de slag met salesvaardigheden zoals overtuigen en beïnvloeden om succesvoller te verkopen. Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • HBO Trainingsprogramma Sales met Impact

  Ga aan de slag met commerciële vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Bekijk het HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor startende salesprofessionals.

 • HBO Trainingsprogramma Vaardigheden voor de Salesprofessional

  Wil jij als salesprofessional sterke pitches kunnen geven? En wil je je commerciële talent soepel creatief leren inzetten om alle deals te winnen? Bekijk het programma:


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren