Brochure downloaden

Presenteren

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Presenteren

Met de juiste aanpak en goede voorbereiding kan iedereen een vlotte presentatie geven. Je leert overtuigend, inspirerend en op een natuurlijke wijze te presenteren. Lees meer

Training

 • Overtuigend en Inspirerend Presenteren

  Deze training leert je, met behulp van de unieke HIP-aanpak, op ontspannen wijze overtuigend en inspirerend te presenteren. Bekijk de training.

 • Persoonlijke Ontwikkeling

  Met deze training ontwikkel jij je persoonlijke vaardigheden en presentatie, zodat je zelfverzekerd en doelgericht functioneert. Bekijk de training.

 • Persoonlijke Uitstraling en interactie

  Met deze training kijk je naar je uitstraling en hoe je deze krachtiger maakt om een indruk op anderen te maken die beter bij jou past. Bekijk de training.

 • Presentation Skills

  In this 'hands-on' training you will learn how to present your message more effectively and with more enthusiasm. Read more.

 • Succesvol Pitchen

  Na deze training weet je hoe je de aandacht trekt en behoudt en ben je in staat jezelf te verkopen met een kort en krachtig verhaal. Bekijk de training.

 • Zelfverzekerd presenteren

  Zie jij op tegen het houden van een toespraak? Met de juiste aanpak en voorbereiding kan ook jij een vlotte presentatie geven. Bekijk deze training.

Trainingen Presenteren

"Licht uit, spot aan!" En daar sta je dan. Iedereen kijkt naar jou. Je slikt en voelt een warme gloed uit je nek omhoog kruipen. Een zweetdruppel rolt uit je haargrens, over je wang. Tergend langzaam. Je kijkt naar je handen en weet niet waar je ze moet laten of wat je ermee moet doen. Je kunt wel honderdduizend andere plaatsen bedenken, waar je op dit moment liever wilt zijn.

Cursus Leren presenteren

Met een presentatietraining van Boertien Vergouwen Overduin leer je professioneel te presenteren. Je leert wat een goede voorbereiding inhoudt, hoe je een pakkende presentatie opzet, hoe je de aandacht van je toehoorders vasthoudt en hoe je met vragen omgaat. Tijdens de cursus presenteren ga je zelf aan de slag en merk je dat presenteren leuk is. En dat je energie krijgt van het enthousiasme van toehoorders. Bekijk het complete aanbod trainingen Presenteren.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.