Brochure downloaden

OR en Medezeggenschap

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens


Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen OR
en Medezeggenschap

Vergroot jouw kennis van bedrijfsvoering, medezeggenschap en de juridische kaders waarbinnen jij als OR-lid moet bewegen. Dit helpt je om jouw achterban zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Lees meer

Training

  • Basistraining voor de OR

    De perfecte training om aan de slag te gaan met vaardigheden die jou direct succesvoller maken als lid van de ondernemingsraad. Bekijk de training.

  • OR-Training voor Bestuurders

    Tijdens deze training ontwikkel je kennis en vaardigheden om op een constructieve manier met ondernemingsraden om te gaan. Bekijk de training.

Trainingen OR en Medezeggenschap

Zit jij in de ondernemingsraad of medezeggenschapsraad en heb je behoefte aan meer handvatten? Dan is een van de OR trainingen van Boertien Vergouwen Overduin een uitstekende keuze.

Voor elke rol een passende OR training

Boertien Vergouwen Overduin biedt zowel algemene trainingen aan voor OR-leden als meer specialistische trainingen. Er is een training voor beginnende OR-leden, waarin je alles leert wat je nodig hebt om jouw rol met succes te vervullen. Als voorzitter of secretaris van de OR heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig. Ook voor jou heeft Boertien Vergouwen Overduin een geschikte training. Zit jij aan de andere kant, bijvoorbeeld in de rol van directeur of MT-lid? Bij Boertien Vergouwen Overduin kun je leren hoe je meer rendement uit jouw samenwerking met de OR kunt halen.

Volwaardige gesprekspartner

Als OR-lid praat je mee over allerlei bedrijfskundige kwesties. Het is daarom van belang dat je financiële kennis hebt, zodat je kunt beoordelen wat financiële gevolgen zijn van voorstellen. Ook moet je verstand hebben van personeelszaken en HR, zodat je een volwaardige gesprekspartner bent voor de HR-professionals in jouw organisatie. Ook aan deze kwesties wordt uitgebreid aandacht besteed in de OR trainingen van Boertien Vergouwen Overduin. 


Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Onze website maakt gebruik van cookies.