Brochure downloaden

Mobiliteitsprogramma's

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Mobiliteitsprogramma's

Behalve trainingen, kun je bij ons ook mobiliteitsprogramma’s volgen om te werken aan je carrière en mobiliteit. Je neemt dan deel aan meerdere inspirerende trainingen, waarin je je competenties op gestructureerde wijze ontwikkelt. Samen met de trainers en trainingsacteurs leg je de stappen vast die je tijdens en na afloop van het programma hebt gemaakt. Zo zie je waar je stond, en waar je staat.

Mobiliteitsprogramma

 • Carrière: Baas in Eigen Loopbaan

  Of je nu werknemer of manager bent, jouw carrière is van jou. Ontdek waar je naartoe wilt en hoe je daar komt. Activeer je kracht met deze training.

 • Carrière: Cv en Sollicitatiebrief Schrijven

  Droombaan op het oog? Leer een overtuigende sollicitatiebrief en een passend cv te schrijven en vergroot je kans op die baan. Bekijk onze training.

 • Carrière: Jezelf Presenteren

  Die eerste indruk kun je niet overdoen. Wil jij krachtig en zelfverzekerd overkomen op een potentiële nieuwe klant of werkgever? Dan is dit jouw training.

 • Carrière: Netwerken en Social Media

  Wie op zoek is naar werk of nieuwe zakelijke uitdagingen kan niet zonder Twitter, Facebook en Linkedin. Eruit halen wat erin zit? Dat lukt met onze training.

 • Carrière: Ondernemersplan Schrijven

  Als (startend) ondernemer beter zicht krijgen op je doelen en je keuzes helderder formuleren? Leer dan een ondernemersplan schrijven. Bekijk onze training.

 • Carrière: Sollicitatiegesprekken Voeren

  Sollicitatiestress? Leer hoe je die zenuwen kunt omzetten naar professionele zelfverzekerdheid en hoe je jezelf blijft tijdens het gesprek. Dat lukt met onze training.

 • Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Werk

  CV opstellen, netwerken, solliciteren… Wie op zoek is naar een nieuwe baan, doorloopt een heel proces. Behoefte aan optimale begeleiding? Bekijk dit programma.

 • Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Zelfstandig Ondernemer

  Voor jezelf beginnen, eindelijk. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je voor opdrachten en blijf je zichtbaar? Antwoorden op zulke vragen vind je in dit programma.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren