Brochure downloaden

Leidinggeven

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Leidinggeven

Succesvol leiding geven is uitdagend en niet eenvoudig. Het begint met essentiële leidinggevende vaardigheden en het leren omgaan met jouw rol als leidinggevende. Lees meer

Training

 • Basistraining Leidinggeven

  Tijdens deze training krijg je inzicht in de verschillende stijlen van leidinggeven en leer je op gestructureerde wijze leiding geven. Bekijk de training.

 • Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

  In deze training leer je op een positieve en resultaatgerichte manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Bekijk de training.

 • Leading Intercultural Teams

  After this training you know the manager's responsibility areas and understand how various cultures approach them. Read more.

 • Leidinggeven aan Professionals

  Tijdens deze training leer je hoe je op effectieve wijze leiding geeft aan professionals en hoe jij jouw teamleden motiveert en inspireert. Bekijk de training

 • Leidinggeven op Uitvoerend Niveau

  De perfecte praktijkgerichte en praktische training om effectief leiding te leren geven aan jouw medewerkers in een uitvoerende rol. Bekijk de training.

 • Praktisch Leidinggeven

  Scherp je managementvaardigheden aan en ontwikkel je persoonlijke stijl van leidinggeven. Bekijk de concrete training voor leidinggevenden op HBO/WO-niveau.

Trainingsprogramma

 • Effectief leidinggeven

  Ontwikkel je vanuit je eigen kwaliteiten tot een professioneel leidinggevende. Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Managementconsultant

  Wil jij doelgerichter gesprekken voeren, beter luisteren en in staat zijn adequaat te reageren? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Senior Manager

  Wil jij werken aan je persoonlijke kracht en uitstraling en aan je communicatieve- en coachingsvaardigheden? Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • Situationeel Leidinggeven

  Gericht leidinggeven, afhankelijk van de situatie en de medewerker die je leiding geeft, maakt je effectiever. Hoe je dat doet, leer je in deze training.

 • Starting Manager

  Ben je net gestart in een leidinggevende rol of ga je binnenkort starten als leidinggevende of manager? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

Trainingen Starten met Leidinggeven

Praktisch leidinggeven, hoe doe je dat? Dit is een vraag die je jezelf vast ook stelt als startend leidinggevende. De rol van leidinggevende brengt andere taken en verantwoordelijkheden met zich mee. Je moet jouw medewerkers motiveren en aansturen, functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren en ervoor zorgen dat de doelstellingen gehaald worden. Professioneel leidinggeven is een vak en dat vak kan je leren.

Leer praktisch leidinggeven bij Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin heeft veel ervaring met het trainen van beginnend leidinggevenden en heeft beslist een training leidinggeven die aansluit bij jouw behoefte. Hieronder vind je ons complete aanbod trainingen starten met leidinggeven.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.