Brochure downloaden

Gecertificeerde Trainingsprogramma’s

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Gecertificeerde
Trainingsprogramma’s

De gecertificeerde trainingsprogramma’s bieden een combinatie van kwaliteitstrainingen met een afsluitend persoonlijk ontwikkelplan, binnen een afgebakend onderwerp waarin je jezelf sterk ontwikkelt. Lees meer over de Gecertificeerde Trainingsprogramma’s. Lees meer

Trainingsprogramma

 • Basisvaardigheden communicatie en samenwerken

  Meer uit je samenwerking halen door open en transparant te communiceren. Hoe je dat doet, leer je in dit praktijkgerichte trainingsprogramma op MHBO-niveau.

 • Effectief communiceren en beïnvloeden

  Wil jij in je werkzaamheden doelgerichte gesprekken voeren en je omgeving op een positieve manier beïnvloeden? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Effectief Communiceren en zelfverzekerd optreden

  Presenteer je regelmatig in je werkzaamheden en wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren? Volg dit trainingsprogramma op MHBO-niveau.

 • Effectief leidinggeven

  Ontwikkel je vanuit je eigen kwaliteiten tot een professioneel leidinggevende. Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Effectiviteit en Communicatie voor Managers en Hoger Opgeleiden

  Wil jij effectiever met tijd omgaan en je communicatievaardigheden versterken? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor managers.

 • Efficiënt en Effectief Werken

  In dit programma leer je werken aan timemanagement, voor jezelf opkomen en duidelijk aangeven wat je denkt en voelt. Bekijk dit MHBO-trainingsprogramma.

 • HR-Performancemanagement

  Wil jij je vaardigheden aanscherpen en de performance van jouw organisatie verbeteren? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • HR-recruitment

  In deze training leer jij je communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen naar HBO-niveau. Bekijk dit trainingsprogramma.

 • Inzicht in Jezelf en je Optreden

  Wil jij meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en je gedrag? Ontwikkel je verder met dit MHBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Managementconsultant

  Wil jij doelgerichter gesprekken voeren, beter luisteren en in staat zijn adequaat te reageren? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Persoonlijk Inzicht en Assertiviteit

  Wil jij meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en assertiever en zelfverzekerder optreden? Ontwikkel je met dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Persoonlijke Kracht en Beïnvloeding

  Wil jij je competenties op het gebied van persoonlijk inzicht en beïnvloeding ontwikkelen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Professioneel Relatie- en Accountmanagement

  Ga praktisch aan de slag met salesvaardigheden zoals overtuigen en beïnvloeden om succesvoller te verkopen. Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • Professioneel Zelfmanagement

  Wil jij meer uit jezelf halen en efficiënter en zo effectiever werken? Bekijk dit uitdagende HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Professionele Communicatie en Effectiviteit

  Wil jij meer uit jezelf halen en in je dagelijkse werkzaamheden doelgerichte gesprekken voeren? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Professionele Mondelinge en Schriftelijke Communicatie

  Wil jij je communicatieve vaardigheden verbeteren en betere zakelijke en informatieve teksten schrijven? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Resultaatgerichte Salesprofessional

  Ga aan de slag met commerciële vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Bekijk het HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor startende salesprofessionals.

 • Salesmanager

  Wil jij de verkoop stimuleren en je leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma voor salesmanagers.

 • Senior HR-Manager

  Wil jij inspelen op ontwikkelingen in de maatschappij, arbeidsmarkt en de performance van de organisatie? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Senior Manager

  Wil jij werken aan je persoonlijke kracht en uitstraling en aan je communicatieve- en coachingsvaardigheden? Bekijk dit trainingsprogramma op HBO-niveau.

 • Starting Manager

  Ben je net gestart in een leidinggevende rol of ga je binnenkort starten als leidinggevende of manager? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Trainingsprogramma HR-Manager

  Wil jij op korte termijn je kennis en vaardigheden op het gebied van personeelsmanagement versterken? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

 • Werken en Communiceren in een Professionele Omgeving

  Wil jij je communicatieve vaardigheden ontwikkelen en zo professioneler werken? Bekijk dit HBO-gecertificeerde trainingsprogramma.

Combinatie van kwaliteitstrainingen

De gecertificeerde trainingsprogramma’s zijn gericht op het gebied van leiderschap, management en leidinggeven, salesmanagement en persoonlijke effectiviteit. De combinatie van ingrediënten werkt als een krachtig geheel voor jouw persoonlijke performance en jouw perspectief. Je ontvangt, als bewijs dat je het programma met goed gevolgd hebt doorlopen, een waardevol diploma. Een mooie onderstreping van de toegevoegde waarde van goede interpersoonlijke vaardigheden.

MBO-, HBO- en Masterniveau

Boertien Vergouwen Overduin biedt gecertificeerde programma’s op MBO-, HBO- en zelfs Masterniveau. Onderwerpen van de programma’s zijn speciaal geselecteerd op hun waarde voor je dagelijkse, succesvolle praktijk. Vanwege de diepgang van het programma versterk je niet alleen je inzicht, maar kun je het resultaat mogelijk ook inbrengen in een erkende vervolgopleiding.

Vrijstelling voor een vervolgopleiding

Je kunt het certificaat als resultaat van het programma mogelijk inbrengen in een vervolgopleiding bij NCOI Opleidingen, en dus verder studeren op jouw niveau. Ben je toelaatbaar tot de opleiding, dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor een gedeelte van het praktijkdeel of dat deel waarin softskills aan de orde komen.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.