Brochure downloaden

Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

2 dagen

Dag variant

Eerst volgende startmoment: 10-10-2017

Prijs: 1329,-

Gemiddeld beoordeeld met een 8,1

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke instrumenten voor elke manager en leidinggevende. Zowel de leidinggevende als de medewerker ervaart deze gesprekken vaak als een lastige activiteit die spanning oproept, maar ze bieden jou als leidinggevende de mogelijkheid problemen op te lossen. Met deze training leer je omgaan met die spanningen en voer je deze gesprekken op een positieve en resultaatgerichte manier. Tijdens de training werk je met een trainingsacteur. Zo kun je verschillende situaties oefenen. Deze training is een investering in jouw toekomst en die van je medewerkers.

Jouw resultaat

  • Je voert op een professionele manier functionerings- en beoordelingsgesprekken.
  • Je kent de betekenis van de waarde van dit belangrijke instrument.
  • Je plaatst de gesprekken in de context van competentiemanagement.
  • Je hebt geoefend met praktische, lastige situaties, zoals confronteren.

Voor wie

Je bent leidinggevende of P&O’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

AANPAK

Met deze persoonsgerichte training leer je om op een goede manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Mede op basis van je intake ontwikkelt de trainer het programma. De nadruk ligt hier op oefenen, onder andere met rollenspelen. De oefeningen betreffen de praktijk waarmee je te maken hebt als leidinggevende, zoals het beoordelen van gedrag en gesprekken voeren. Je kunt zelf praktijksituaties inbrengen en je leert ook van andere deelnemers. Daarnaast oefen je met een trainingsacteur. Zo leer je om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt dus een training met effect!

Boertien Vergouwen Overduin is het trainingsbureau voor leidinggevenden. Onze trainers hebben veel kennis en ervaring. Zij helpen je met je ontwikkeling en kijken daarbij naar je eigen leerdoelen. Met onze trainingen ontwikkel je je op een effectieve wijze.

Waardering

Deelnemers waarderen deze training gemiddeld met een 8,1.

GERELATEERDE TRAININGEN

PROGRAMMA

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

  • Persoonlijke leerdoelen
  • Jouw ontwikkelvraag

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

  • Verschil tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • De beoordelingscyclus
  • Doelstellingen en performance
  • Het beoordelingssysteem
  • Relatie met competentiemanagement

Beoordelen van gedrag

  • Zorgvuldige oordeelsvorming
  • Gedragskenmerken
  • Beoordelen vanuit SMART-doelstellingen
  • STAR-methodiek

Gesprekstechnieken

  • De voorbereiding van het gesprek
  • De gespreksstructuur
  • Luisteren
  • Samenvatten
  • Helder formuleren
  • Feedback geven en ontvangen
  • Confronteren
  • Afspraken maken

Omgaan met lastige situaties

  • Problemen herkennen en oplossen
  • De negatieve beoordeling
  • Omgaan met weerstand
  • Gesprek afronden met afspraken

2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie (regio)

Inschrijven

Planning

10-10-2017 Dag Dinsdag Amsterdam Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Eindhoven Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Rotterdam Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Utrecht Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Zwolle Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Nijmegen Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Groningen Inschrijven Planning
10-10-2017 Dag Dinsdag Den Haag Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Nijmegen Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Groningen Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Den Haag Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Amsterdam Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Eindhoven Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Rotterdam Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Utrecht Inschrijven Planning
27-11-2017 Dag Maandag Zwolle Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Amsterdam Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Eindhoven Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Rotterdam Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Utrecht Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Zwolle Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Nijmegen Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Groningen Inschrijven Planning
06-02-2018 Dag Dinsdag Den Haag Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Nijmegen Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Groningen Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Den Haag Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Amsterdam Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Eindhoven Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Rotterdam Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Utrecht Inschrijven Planning
12-04-2018 Dag Donderdag Zwolle Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Amsterdam Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Eindhoven Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Rotterdam Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Utrecht Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Zwolle Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Nijmegen Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Groningen Inschrijven Planning
12-06-2018 Dag Dinsdag Den Haag Inschrijven Planning

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Arrangementskosten

  • € 5,50 per avond (onbeperkt koffie, thee en ijswater)
  • € 25,- per dag (lunch + onbeperkt koffie, thee en ijswater)

Leadership academy kick-off diner

  • € 15,- 

Deze kosten worden alleen berekend aan deelnemers van de Leadership Academy.

Locatiekosten

  •  € 10,- per avond
  • € 29,50 per dag 

Locatiekosten worden alleen berekend als dit duidelijk bij jouw opleiding staat vermeld.
 
Reprorechten & Hand-outs

  • € 15,- (eenmalig per opleiding) 

BTW
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wets­wijzigingen. 

8,1

Gemiddelde beoordeling training

Uit 7 ervaringen

8

Chris Gordon

Op woensdag 9 december 2015, 14:51 uur

Goed georganiseerd, goede structuur. Fijn om ervaring te kunnen krijgen in een beoordelingsgesprek te kunnen voeren.

9

Anoniem

Op woensdag 9 december 2015, 14:21 uur

Vanwege de kleine groep en de vooral behandleing van verschillende onderdelen uit de praktijk is de training erg nuttig geweest.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

De training helpt me in mijn voorbereiding en ook om dit met collega's te delen. De trainer geef ik een 8.

7

Ruben Delver

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Kort en krachtige training! Graag meer tijd voor de praktische cases. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 9.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Prima, heeft veel toegevoegde waarde voor mij als (beginnend) leidinggevende. De trainer geef ik een 9.

9

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Een goede training die je handvaten geeft voor het voeren van effectieve functioneringsgesprekken. De trainer geef ik een 8.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Prima training, als gezegd mag iedereen aan bod qua oefenen. De trainer geef ik een 9.

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

2 dagen

Dag variant

Eerst volgende startmoment: 10-10-2017

Prijs: 1329,-

Gemiddeld beoordeeld met een 8,1

Trainingslocaties door heel Nederland zoals Amsterdam, Utrecht en Zwolle

Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze traningsadviseurs: phone-pink-small.png 035 695 62 00

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.