Brochure downloaden

Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

2 dagen

Dag variant

Eerst volgende startmoment: 11-10-2018

Prijs: 1.383,50

Gemiddeld beoordeeld met een 8,1

Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke instrumenten voor elke manager en leidinggevende. Zowel de leidinggevende als de medewerker ervaart deze gesprekken vaak als een lastige activiteit die spanning oproept, maar ze bieden jou als leidinggevende de mogelijkheid problemen bespreekbaar te maken en op te lossen. Met deze training leer je omgaan met die spanningen en kun je deze gesprekken op een positieve en resultaatgerichte manier voeren. Deze training is een investering in jouw toekomst en die van je medewerkers.

Jouw resultaat

 
  • Je voert op een professionele manier functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • Je kent de betekenis van de waarde van dit belangrijke instrument
  • Je plaatst de gesprekken in de context van competentiemanagement
  • Je hebt geoefend met praktische, lastige situaties, zoals confronteren

Voor wie

Je bent leidinggevende of P&O’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Aanpak

Met deze persoonsgerichte training leer je om op een goede manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. De trainer richt zich op jouw leerdoelen, die jij voor het begin van de training hebt aangegeven. Je sluit de training af met een persoonlijk actieplan, zodat je wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in praktijk gaat brengen. Dankzij deze unieke en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van veranderingen die blijven. Je leert écht anders je gesprekken in te gaan.

High Impact Performance

Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. Zij helpen je om jouw vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de High Impact Performance-aanpak. Dat is een veilige én confronterende trainingsmethode die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van jouw handelen en gedrag. En dat doen we zo praktijkgericht, dat jij jouw leerdoelen behaalt en op een positieve manier functionerings- en beoordelingsgesprekken voert.

Gerelateerde trainingen

 

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

  • Vastleggen leerdoelen
  • Persoonlijke ontwikkelvraag

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

  • Verschil tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
  • De beoordelingscyclus
  • Doelstellingen en performance
  • Relatie met competentiemanagement

Beoordelen van gedrag

  • Zorgvuldige oordeelsvorming
  • Gedragskenmerken
  • Beoordelen vanuit SMART doelstellingen
  • STAR-methodiek

Gesprekstechnieken

  • De gespreksstructuur
  • Luisteren en samenvatten
  • Feedback geven en ontvangen
  • Confronteren

Omgaan met lastige situaties

  • Problemen herkennen en oplossen
  • De negatieve beoordeling
  • Omgaan met weerstand en emoties
  • Gesprek afronden met afspraken

Persoonlijk ontwikkelplan

  • Vastleggen ontwikkelstappen
  • Persoonlijk actieplan

Planning

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum

Variant

Dag

Locatie (regio)

Inschrijven

Planning

11-10-2018 Dag Donderdag Amsterdam Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Eindhoven Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Rotterdam Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Utrecht Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Zwolle Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Nijmegen Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Groningen Inschrijven Planning
11-10-2018 Dag Donderdag Den Haag Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Amsterdam Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Eindhoven Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Rotterdam Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Utrecht Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Zwolle Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Nijmegen Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Groningen Inschrijven Planning
03-12-2018 Dag Maandag Den Haag Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Amsterdam Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Eindhoven Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Rotterdam Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Utrecht Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Zwolle Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Nijmegen Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Groningen Inschrijven Planning
06-02-2019 Dag Woensdag Den Haag Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Amsterdam Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Eindhoven Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Rotterdam Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Utrecht Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Zwolle Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Nijmegen Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Groningen Inschrijven Planning
09-04-2019 Dag Dinsdag Den Haag Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Amsterdam Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Eindhoven Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Rotterdam Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Utrecht Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Zwolle Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Nijmegen Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Groningen Inschrijven Planning
14-06-2019 Dag Vrijdag Den Haag Inschrijven Planning

Kosten Dag, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten € 1.190,-
Trainingsmateriaal € 30,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.383,50

Arrangementskosten

  • € 5,50 per avond (onbeperkt koffie, thee en ijswater)
  • € 25,- per dag (lunch + onbeperkt koffie, thee en ijswater)

Locatiekosten

  •  € 10,- per avond
  • € 29,50 per dag 

Locatiekosten worden alleen berekend als dit duidelijk bij jouw opleiding staat vermeld.
 
Reprorechten & Hand-outs

  • € 15,- (eenmalig per opleiding) 

BTW
Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je je opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wets­wijzigingen. 

8,1

Gemiddelde beoordeling training

Uit 7 ervaringen

8

Chris Gordon

Op woensdag 9 december 2015, 14:51 uur

Goed georganiseerd, goede structuur. Fijn om ervaring te kunnen krijgen in een beoordelingsgesprek te kunnen voeren.

9

Anoniem

Op woensdag 9 december 2015, 14:21 uur

Vanwege de kleine groep en de vooral behandleing van verschillende onderdelen uit de praktijk is de training erg nuttig geweest.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

De training helpt me in mijn voorbereiding en ook om dit met collega's te delen. De trainer geef ik een 8.

7

Ruben Delver

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Kort en krachtige training! Graag meer tijd voor de praktische cases. De trainer geef ik een 8. De organisatie waardeer ik met een 7. De accommodatie krijgt van mij een 9.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:41 uur

Prima, heeft veel toegevoegde waarde voor mij als (beginnend) leidinggevende. De trainer geef ik een 9.

9

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Een goede training die je handvaten geeft voor het voeren van effectieve functioneringsgesprekken. De trainer geef ik een 8.

8

Anoniem

Op woensdag 8 oktober 2014, 08:40 uur

Prima training, als gezegd mag iedereen aan bod qua oefenen. De trainer geef ik een 9.

Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

2 dagen

Dag variant

Eerst volgende startmoment: 11-10-2018

Prijs: 1.383,50

Gemiddeld beoordeeld met een 8,1

Trainingslocaties door heel Nederland zoals Amsterdam, Utrecht en Zwolle

Wil je persoonlijk advies? Bel dan onze traningsadviseurs: phone-pink-small.png 035 695 62 00 of via WhatsApp whatsapp-small.png 06 10 90 25 88

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren