Haal jij het beste uit jezelf? De 7 competenties voor een succesvolle Young Professional 

Test je competenties en werk aan je persoonlijke ontwikkeling

Als Young Professional wil je succesvol zijn en een toegevoegde waarde leveren aan jouw organisatie. Maar dan moet je wel over de juiste competenties beschikken. En die volledig tot hun recht laten komen. Denk daarbij aan een hoge learning agility, personal leadership en een constante drive om te innoveren. Hoe is dat bij jou? Haal jij het beste uit jezelf?

Doe de competentiescan

Wil jij je talenten beter benutten? Doe dan de test die wij voor je hebben samengesteld. Zo kom je er gelijk achter welke competentie jij nog verder kunt ontwikkelen en hoe je dat kunt doen. Maak hieronder een keuze uit jouw competentie.

Najaarsactie: volg een training met 20% korting

Persoonlijke ontwikkeling, dat is jouw power. Want alleen zo kun je het beste uit jezelf halen, en nóg beter worden in wat je doet. Train die power, en ontwikkel jouw competenties. Wij bieden een groot aantal trainingen om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Welke training geeft jóu power? Maak je keuze en profiteer van onze najaarsactie. Schrijf je vóór 30 november 2017 in met actiecode BVOPE17. Dan ontvang je 20% korting. Bekijk hier de geselecteerde trainingen.


Onze website maakt gebruik van cookies.