Starten met je training tijdens de lockdown

Ons land is opnieuw in lockdown vanwege corona. Kun je dan wel met een training beginnen? Ja zeker, dat kan! Want wij hebben veel fysieke lessen omgezet naar online lessen, de zogenaamde virtual classroom. Op deze pagina lees je hoe je de komende tijd kunt starten met een training.

Inschrijven is gewoon mogelijk

Je kunt je gewoon inschrijven voor een training. Als deze voor het eind van de lockdown van start gaat, begin je automatisch in de virtual classroom. Je ontvangt hierover na inschrijving bericht via de online leeromgeving.

Aangepaste lessen tijdens de lockdown om training vaardigheden en gedrag mogelijk te maken

Bijna alle lessen kunnen de komende tijd doorgaan via een virtual classroom. Op deze manier kun je gewoon beginnen met je training en kun je je vaardigheden en gedrag blijven trainen

Alleen die lessen waarbij oefenen met (non-verbale) communicatie met de trainer, een acteur of de groep essentieel zijn, gaan niet van start. Schrijf je je in voor een training waarbij dit geldt, dan krijg je hierover bericht van ons.

Virtual classroom, een volwaardig alternatief

De afgelopen maanden hebben we veel ervaring opgedaan met online lessen. De ervaringen van onze studenten zijn positief. Eigenlijk is er maar één verschil tussen virtuele en fysieke bijeenkomsten en dat is de afstand tussen de trainer en zijn groep.

De trainer verzorgt zijn lessen nog steeds op een interactieve manier, je ziet en hoort de trainer precies zoals wanneer je in de klas zou zitten. Ook is er volop interactie met je mededeelnemers mogelijk. Onder deze omstandigheden is een virtual classroom les dan ook de meest optimale vervanging voor fysieke bijeenkomsten. 

Einddatum aangepaste lessen

Wij volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM. Voor nu geldt dat we alle modules met lessen waarvoor dit kan tot 17 april omzetten naar modules met lessen op afstand. Zodra fysieke lessen weer mogelijk zijn, zullen we volgende modules weer met fysieke bijeenkomsten opstarten.

Vragen en bereikbaarheid

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je inschrijving en de start van je training. We zijn nog altijd bereikbaar via chat, mail en telefoon. Houd er wel rekening mee dat ook onze medewerkers thuis werken op dit moment en dat je daardoor soms langer moet wachten. We doen ons uiterste best je zo snel mogelijk te woord te staan.

FAQ

Gaan de lessen door?
Wat gebeurt er met trainingen waarbij fysieke aanwezigheid vereist is?
Hoe ver van te voren hoor ik of, en hoe mijn les doorgaat?
Tot wanneer worden klassikale lessen vervangen door lessen in virtual classroom?
Is een virtual classroom les een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen?
Waarom laten jullie de lessen eigenlijk überhaupt doorgaan tijdens deze crisis?
Vriendelijk verzoek: bel of mail ons alleen in dringende gevallen.