STAP-budget trainingen en opleidingen

Wil jij graag een opleiding of training bij ons volgen? Dan kun je gebruikmaken van het STAP-budget van de overheid. Met het STAP-budget kun je een subsidie van maximaal € 1.000,- ontvangen om jezelf bij te scholen of iets nieuws te leren. Zo volg je de opleiding kosteloos of met een fijne korting.

Tijdelijke kortingsactie: volg de training Persoonlijke Effectiviteit - Kort en intensief voor € 0,-

Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen? In de training Persoonlijke Effectiviteit leer je in korte tijd hoe je effectiever kunt werken en hoe je je talenten meer tot hun recht laat komen. Met het STAP-budget én de tijdelijke kortingscode volg je deze training voor € 0,-.

Zo maak je gebruik van de extra korting:


  • Gebruik de kortingscode BVOSTAP23
  • Vink STAP aan bij je inschrijving
  • Zorg dat je voldoet aan alle STAP-voorwaarden


Let op: de kortingscode is alleen geldig als je gebruikmaakt van het STAP-budget.

Ons STAP-aanbod: volg deze trainingen en opleidingen kosteloos

Bij Boertien Vergouwen Overduin vind je ruim 20 trainingen tot € 1.000,-. Deze opleidingen volg je kosteloos met het STAP-budget. Zorg daarom dat je je op tijd inschrijft voor de training én op tijd je STAP-aanvraag indient. Wanneer je dit moet doen lees je in de STAP-voorwaarden.

Ben je benieuwd welke opleidingen je kunt volgen met het STAP-budget? Bekijk hieronder ons STAP-aanbod met korte opleidingen tot € 1.000,-.

Of bekijk één van onze meest gekozen trainingen. Zet jouw STAP-budget in en volg jouw training tegen een gereduceerd tarief.

STAP-budget geldt voor bijna al onze trainingen*

Je kunt het STAP-budget voor bijna al onze trainingen* gebruiken. Kortere trainingen tot € 1.000,- volg je met het STAP-budget voor € 0,-. Alleen bij klassikale lessen op een opleidingslocatie betaal je nog de arrangementskosten. Deze vind je onder de kostenspecificatie van de training. Ook als je een meerdaagse opleiding wilt volgen, kun je het STAP-budget gebruiken voor € 1.000,- korting.

*Welke trainingen niet in aanmerking komen voor het STAP-budget, vind je bij de veelgestelde vragen.

Zo vraag je het STAP-budget aan

Om gebruik te maken van het STAP-budget schrijf je je eerst bij ons in voor de opleiding. Vervolgens vraag je het STAP-budget aan bij het UWV. Zorg dat je dit op tijd regelt. Wil je meer lezen over hoe en wanneer je dit het beste aanpakt?

STAP-budget aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke trainingen kan ik volgen met het STAP-budget?
Welke trainingen vallen niet (meer) onder STAP-budget?
Wat als mijn training meer dan € 1.000,- kost?
Kan ik het STAP-budget verdelen over meerdere trainingen?
Welke kosten worden er wel en niet vergoed vanuit STAP-budget?
https://image.opleidingsgroep.nl:443/static/media/bvo/media/teasers/opleidingsadvies-bvo-teaser-mobiel.png?ext=.png
Opleidingsadvies

Ben je niet zeker welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

 
Ben je niet zeker welke training het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Zij kunnen je een passend advies geven. Je kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.