Menu
BVO logo

Wat betekent een training voor jou?

Over ons
De effectiviteit van mensen in organisaties versterken: daar gaan wij voor. Daarom organiseren we maandelijks trainingen bij jou in de buurt, overdag én in de avond, en maken we maatwerkprogramma’s voor jouw organisatie. Beide met maar één doel voor ogen: een maximaal leerresultaat. Maximaal voor jezelf en je organisatie. In onze trainingen werk jij aan jouw individuele talentontwikkeling, waarbij jouw werkomgeving net zo belangrijk is. Wij geloven namelijk dat je door het verbeteren van je eigen vaardigheden bijdraagt aan betere prestaties van de organisatie als geheel. Trainen heeft zo een duidelijke toegevoegde waarde. De resultaten die je boekt, leiden dan immers tot betere diensten en producten, betere processen, nóg tevredener klanten en dus betere bedrijfsresultaten. En daar doen wij het voor.


Ga voor een maximaal leerresultaat


Met onze trainingen ontwikkel je je persoonlijke competenties en vaardigheden, waarbij je altijd mag rekenen op een maximaal leerresultaat. Hoe dat komt? Wij baseren onze trainingen op 4 krachtige pijlers:

Performancegericht
Wat moet de training jou concreet opleveren? Wat is jouw persoonlijke ontwikkeldoel? Deze vragen zijn altijd ons uitgangspunt. Want pas als jij het beste uit jezelf haalt en je talenten optimaal inzet, kun je bijdragen aan het succes van jouw organisatie. In elke training die je bij ons volgt, werk je dus altijd vanuit je persoonlijke ontwikkeldoelen en werk je aan het beter benutten van je talenten.
Blended learning
Al onze trainingen zijn opgebouwd uit een weloverwogen mix van praktisch trainen, sociaal leren en werkplekleren. In deze optimale mix leer je tijdens de trainingsdagen van de trainer, van de trainingsacteur en leer je van en met je mededeelnemers en collega’s. Daarbij ondersteunen we dit ‘offline’ leren voor, tijdens en na de training met online leren. Zo heb je altijd toegang tot de digitale leeromgeving eConnect die je gebruikt als leerplatform met alle relevante informatie. Hierin kun je de digitale syllabi raadplegen en relevante filmpjes bekijken. En handig: vanaf dit platform kun je ook contact houden met de trainer en mededeel nemers. Ideaal als je behoefte hebt aan flexibiliteit en later nogmaals wilt inzien hoe je de inhoud van de training effectief toepast. Download onze whitepaper Blended Learning.
Brain-based learning
In onze trainingen werken we samen met jou aan een optimaal leerrendement. Dat doen we door uit te gaan van de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap. Zo bouwen we al onze trainingen op volgens de principes voor effectieve leerinterventies van het neurodidactische AGESmodel (Attention, Generation, Emotion en Spacing). Hierdoor wordt je brein tijdens de trainingen optimaal gestimuleerd en uitgedaagd, en wordt het leer proces versneld en verdiept. Download dan onze whitepaper Ons lerende brein.
Learning agility
Of je nu werkzaam bent als medewerker of leidinggevende, van jou wordt steeds vaker verwacht dat je kunt inspelen op nieuwe situaties. Hoe snel en effectief je daartoe in staat bent, zegt iets over jouw wendbaarheid of learning agility. Succesvolle medewerkers en leidinggevenden zijn niet alleen wendbaar, maar anticiperen ook op nieuwe situaties. Ze moeten daarom fit, fast en flexible zijn. En dat vraagt weer om wendbare mensen. In al onze trainingen vergroot je je learning agility. Zodat je fit for the future bent. Download onze whitepaper Learning Agility.
High Impact Performance (HIP) 
Om de impact van de training te vergroten, maken we in veel trainingen gebruik van High Impact Performance (HIP), een bewezen succesvolle aanpak. Volg je zo’n training, dan kun je rekenen op inspirerende werkvormen met trainingsacteurs, die werken aan de hand van succesvolle theatertechnieken. Door de confronterende aanpak van HIP doorbreek je je gedragspatronen, waardoor je jouw effectiviteit kunt verbeteren en nieuw gedrag kunt toepassen. Goed om te weten: HIP-trainingen zijn in deze gids te herkennen aan het stersymbool.
Serious Games
Een serious game, ook wel business game of business-simulatie genoemd,  slaat op een unieke manier een brug tussen theorie en praktijk. Als je eraan deelneemt, stap je een fictieve werkelijk in en ga je aan de slag met een opdracht. Dat kan van alles zijn, maar je wordt daarbij altijd uitgedaagd om te oefenen en experimenteren met de vaardigheden die je in de training hebt geleerd. Dankzij heldere feedback op wat er in de game is gebeurd, krijg je een beeld van hoe je te werk gaat en word je gestimuleerd tot gedragsverandering. Je leert dus door te ervaren en te doen. Dat maakt een serious game bijzonder praktijkgericht.  

Waar worden wij vooral om gewaardeerd?