Klaar voor de Omgevingswet?

Hij komt eraan, de nieuwe Omgevingswet. Of je nu ambtenaar, bestuurder of raadslid bent, je moet binnenkort meer in verbinding staan met de burgers en ondernemers binnen je regio. Hoe pak je dat aan? Lees onze Insight over het Gemeentekompas.

Download de Insight

Vandaag de vaardigheden voor morgen ontwikkelen

Het kan niet anders, of de nieuwe Omgevingswet vraagt om een nieuwe manier van werken. Meer integraal, in samenspraak. Vaardigheden als verbinden, netwerken en politieke sensitiviteit worden dan nog belangrijker. Wil je dat jouw gemeente goed blijft werken onder de nieuwe wet? Doe dan je voordeel met ons speciaal geselecteerde aanbod. Kies een training voor jezelf of je medewerkers.
 

Maak kennis met een maatwerkaanpak die écht werkt

Afspraak maken?

Ontdek hoe wij binnen gemeentes te werk gaan: 2 voorbeelden

Regie nemen in complexe tijden? Of effectieve beslisnotities schrijven? We geven 2 voorbeelden hoe wij binnen gemeentes te werk zijn gegaan. Gemeente Zoetermeer wil een innovatieve netwerkstad worden en investeert daarom in de persoonlijke effectiviteit van haar medewerkers. Wij ontwikkelden voor hen een HBO-traject. Doelgericht en overtuigend schrijven, zodat klanten weloverwogen besluiten kunnen nemen. Na onze korte schrijftraining weten ze daar in Venlo alles van.
 

Onze docenten werken al jaren voor gemeentesWim van Hout

Senior trainer en adviseur Boertien Vergouwen Overduin

“Hands-on werkvormen en humor zijn bij mij heel belangrijk. Verder bouw ik altijd voort op de wijsheid van de deelnemers.”
 


Gerdien Duistermaat – van Dijk

Trainer, coach en adviseur Lexicon Taaladvies & Taaltraining

“Je kunt veel meer dan je denkt. Het is mijn uitdaging om die verborgen vaardigheden naar buiten te laten komen. Soms hebben mensen maar een paar tips nodig om nog beter te schrijven.”
 


Esther van der Zweep

Trainer en personal & business coach

“Ik houd ik een spiegel voor, maar zorg ik ook voor een luchtige en vertrouwelijke sfeer. Blijven lachen tijdens het vallen en opstaan maakt echt het verschil, is mijn ervaring.”