Hartelijk dank voor het aanvragen van de brochure

Je leiderschap in korte tijd naar een hoger plan tillen. Dat wil jij natuurlijk ook. Fijn dus dat jij de brochure hebt aangevraagd over onze HBO-Trainings- en Executive Masterprogramma’s.

Lees alles over hoe jij je verder komt

In deze brochure lees je alles over hoe jij als leidinggevende verder komt met onze programma’s. Behalve inhoudelijke informatie, vind je er ook allerlei praktische informatie. Bijvoorbeeld over de samenstelling van de programma’s, de planning en de kosten ervan.


Krijg een KOBO e-reader + 10 managementboeken cadeau

Wil jij profiteren van onze speciale actie? Schrijf je dan voor 31 augustus in voor een van onze HBO-Trainingsprogramma’s of Executive Masters. Je krijgt dan een KOBO e-reader met daarop de 10 wereldwijd meest gelezen managementboeken cadeau.

Nog vragen? Onze adviseurs zitten voor je klaar

Heb je na het lezen van de brochure toch nog vragen over onze HBO-Trainings- of Executive Masterprogramma’s? Of wil je meer weten over onze speciale actie? Neem dan gerust contact op met onze opleidingsadviseurs. Je kunt ze bereiken via 035 -695 62 00 of info@bvo.nl.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij een van onze programma’s.

Met vriendelijke groet,

Frans van Kreuningen
Directeur


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren