• Home
  • Campagne HBO- en Master Executiveprogramma

Jouw leiderschap vraagt om meer

Ambitie heb je, talent ook. Je zit alleen krap in je tijd. Toch je leiderschap aantoonbaar naar een hoger plan tillen? Ga dan voor een van onze korte HBO-Trainings- of Executive Masterprogramma’s. Schrijf je vóór 31 augustus in voor een start in 2018, en krijg een KOBO e-reader met de top 5 managementboeken cadeau. Pak deze kans op draagbare inspiratie. En geef je cv de boost die jou verder brengt.

Werken aan je HBO-diploma of Masteropleiding

Je kunt bij ons kiezen uit ruim 20 HBO-Trainingsprogramma’s en 7 Executive Masters, waarmee jij je competenties in korte tijd verder kunt ontwikkelen op HBO- of Masterniveau. Je sluit elk programma af met een persoonlijk ontwikkelplan om je leiderschap op een bepaald onderwerp te versterken. Daarna kom je ook nog eens in aanmerking voor vrijstellingen binnen diverse HBO- en Masteropleidingen. Dat is wel zo efficiënt: met onze programma’s werk je heel gericht aan je HBO-diploma of Masteropleiding.

Draag je inspiratie mee op je nieuwe KOBO e-reader

Young professional, high potential of senior manager. In welke carrièrefase je ook zit, je verdere ontwikkeling kan niet zonder inspiratie. Welke succesverhalen halen het beste in jouw leiderschap naar boven? Schrijf je voor 31 augustus in voor een HBO-Trainings- of Executive Masterprogramma, en je leest de top 5 van de wereldwijd best verkochte managementboeken op je eigen KOBO e-reader. Draag je inspiratie met je mee. Altijd en overal.

Meer weten over hoe jij je leiderschap aantoonbaar naar een hoger plan tilt?

Vraag de brochure over onze HBO-Trainings- en Executive Masterprogramma’s aan en ontdek jouw mogelijkheden.

Brochure aanvragen

Hoe werkt deze actie?

  • Deze actie is van toepassing op al onze HBO- trainingsprogramma’s en Executive Masters 
  • Kies je training en schrijf je in vóór 31 augustus 2018
  • Deze actie is alleen geldig op startmomenten in 2018
  • Vermeld de actiecode KOBO18 in stap 3 bij de betalingsgegevens
  • De actie is niet geldig i.c.m. andere acties of partnerafspraken
  • Vanaf 2 weken voor de start van de bijeenkomst sturen wij u de KOBO e-reader toe.
  • Bij annulering komt het cadeau te vervallen
  • Bij annulering of verschuiving van een van de trainingen door de deelnemer of Boertien Vergouwen Overduin, vervalt het recht op deze actie.

Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren