Brochure downloaden

Zakelijk Duits

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Zakelijk Duits

Als je op je werk vaak Duits spreekt of schrijft, wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Op zoek naar handige uitdrukkingen? Doe je voordeel met een cursus Zakelijk Duits. Lees meer

Training

  • Basistraining Zakelijk Duits

    Na deze praktijkgerichte training gebruik jij met vertrouwen de Duitse taal in een professionele werkomgeving. Bekijk deze training op A2-niveau.

Trainingen Zakelijk Duits

Je telefoneert vaak in het Duits, je schrijft brieven naar Duitse klanten, en die klanten komen ook wel eens langs op kantoor. Hoe leuk Rudi Carrell ook Duits sprak, op zulke momenten houd jij het toch liever zakelijk. In onze praktijkgerichte trainingen Zakelijk Duits leer je handige zinnen en uitdrukkingen die jij kunt gebruiken om succesvol te communiceren in een zakelijke omgeving. Behalve met gesproken taal, krijg je ook te maken met schriftelijke vaardigheden. 

Geen rijtjes stampen 

De trainingen Zakelijk Duits zijn bedoeld voor mensen die wel enige basiskennis hebben, maar het lastig vinden om de Duitse taal in een professionele werkomgeving in te zetten. Je leert de taal vloeiender spreken en ontwikkelt zo meer zelfvertrouwen in de communicatie met Duitse klanten. In elke cursus Zakelijk Duits staat jouw eigen werkpraktijk centraal. Dus géén rijtjes naamvallen stampen, maar alleen de grammatica die je écht nodig hebt. 


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.