Brochure downloaden

Timemanagement

 • Direct in uw mailbox
 • Alle informatie overzichtelijk in één document
 • Eenvoudig te delen of printen
Vul hier je persoonlijke gegevens in. Bij verzending van het formulier ontvang je de brochure binnen enkele ogenblikken in je inbox.
 

Contactgegevens

Velden met een * zijn verplicht.

Trainingen Timemanagement

Wij helpen je met deze trainingen effectiever en efficiënter te werken om zo bijvoorbeeld de werkdruk te verminderen. Lees meer

Training

 • Timemanagement

  Ontwikkel de vaardigheden die jij nodig hebt om structuur aan te brengen in je werkzaamheden en om beter om te gaan met je tijd. Bekijk de training.

 • Timemanagement (English)

  In this training you will learn how to effectively manage your time, so you can focus on priority tasks and manage your time efficiently. Read More.

 • Timemanagement voor Leidinggevenden

  Met deze training leer je los te komen van dagelijkse ad-hocactiviteiten en effectiever leiding te geven aan je medewerkers. Bekijk de training.

Trainingen Timemanagement

Heb je aan het einde van een werkdag vaak minder kunnen doen dan je had willen doen? En heb je het gevoel dat je te veel tijd kwijt bent aan dingen die tussendoor komen? Een cursus time management van Boertien Vergouwen Overduin kan je helpen effectiever én efficiënter met jouw tijd om te gaan.

Efficiënter en effectiever werken na een cursus time management

In de cursussen timemanagement van Boertien Vergouwen Overduin leer je efficiënter en effectiever met jouw tijd om te gaan. Dat betekent dat je kiest voor de meest geschikte route naar jouw doel en dat je het gewenste resultaat bereikt met de stappen die je onderneemt richting jouw doel. Hieronder vind je het totale aanbod cursussen timemanagement.


Een traject op maat?

Wanneer een aantal medewerkers dezelfde trainingsbehoefte heeft, is een incompanytraining een goede optie. Zijn de problemen complexer van aard, dan is maatwerk een uitkomst. Wij bieden voor elk probleem de juiste oplossing.

Of neem direct contact met ons op:

Alles in één overzicht

Wil je alle informatie nog eens op je gemak nalezen? Vraag dan onze trainingsgids aan. Hierin vind je het volledige trainingsaanbod met alle informatie. Je krijgt deze trainingsgids gratis thuis gestuurd!

Onze website maakt gebruik van cookies.